tiistai 9. kesäkuuta 2015

don't stop 'til you get enough


Kun malttaa aikaisin aamulla nousta juoksulenkille haistelemaan raikasta kesäilmaa ja pistää juoksua edistävää poppia korviin, joka kerta kaikkein palkitsevinta on kuitenkin lenkkitossun nouseminen yhä helpommin, korkeammalle ja nopeammin. Edistyksen juoksujaksamisessa huomaa jo muutamassa viikossa, joka tällaiselle malttamattomalle, tuloksia mielellään heti haluavalle aika jees. Huomisaamua odotellessa.

Arvontalaulu ruokakaupan osalta meni täydellisesti nappiin, sillä kerrankin satuttiin olemaan Lidlissä pionien kanssa samaan aikaan. Näin upeanvärisiä palleroita ei näillämain olla aiemmin nähtykään.

2 kommenttia:

  1. Minun on nyt vihdoin pakko laittaa sinulle viestiä että tykkään sinun blogista kuin hullu puurosta! Kuvat on just mahtavia ja teksti soljuvaa. Ihana koti ja mukava tunnelma. Ihan innolla aina odotan uutta postausta, olet omassakin sisustelussani inspiraation lähde minulle. Go girl! Ja kiitos blogistasi! t.Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos tuhannesti kommentista Minna! Voiko päivää paremmin aloittaakaan kuin tällaisen viestin vastaanottamalla! Kiitos <3 Oikein mukavaa päivää sinulle!

      Poista