perjantai 22. toukokuuta 2015

perjantai-jeeTaas oikeaan saumaan, viikonloppu meinaan! Aamu aloitettiin reippaalla kuntoiluharjoutuksella, myös eilen illalla oli pakko käydä juoksentelemassa kun niin hienoa lenkkeilykeliä tyrkylle tarjottiin. Ajatukset selkenee ja mieli virkistyy! Myös muutamat lihakset tuntuu olevan olemassa. Loppuilta täytynee siis antaa lihaksille lepoa eli luvassa horisontaalimeininkiä sohvalla ja Suitsia. Kelpais varmaan mullekin.

Lapsella heiluu ensimmäinen hammas. Ei siis aikaakaan niin tuo jo kipittää kouluun, lähtee opiskelemaan, menee naimisiin ja ties mitä. Voi niisk.

6 kommenttia:

 1. Kiva lippis. :) Todellakin ihan liian nopeasti nuo aina kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lippis... se on just niin överi kissoineen kaikkineen, että pakkohan se oli hankkia. Vaikka nuo ipanaiset kasvaa isoiksi liian nopeasti niin on kyllä niin mieletöntä olla mukana näissä kaikenmoisissa ensimmäisissä jutuissa kuten esimerkiksi tää hampaan heiluminen. Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Viikonloppu tuli tosiaan hyvään saumaan - tälläkin kertaa :D JA meillä enää viikko töitä jäljellä! Missä se kesä vaan viipyy...?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään meidän leveyspiireillä jo hieman kesäisempää, ehkä kuitenkin keväisempää kun ei vielä ainakaan t-paidassa ulos ilkeä mennä. Toivotaan, että kohta lämpenee - ainakin sitten kesäkuussa!

   Poista