sunnuntai 31. toukokuuta 2015

kohta alkaa kesäTässähän alkaa olla ihan kesäfiiliksissä itsekin kun koululaiset ovat kirmanneet kesälomille. Omia lomia tosin saadaan hieman vielä odottaa. Kesäisen fiiliksen kuitenkin tuovat puutarhassa puuhastelu, torilta hankitut kesäkukat, kesäntuoksuiset aamulenkit, lempikukat maljakossa ja grillaushetket parvekkeella. Kävi miten kävi ja ystävättären viisaita sanoja laitakseni - "elämä tapahtuu muualla kuin töissä."

Parvekkeella grillauksesta puheenollen, saatiinpa tuttavapariskunnalla vierailtuamme kimmoke lähteä oman parvekkeemme lasitusprojektin suunnitteluhommiin! Parveke on kooltaan melko iso ja jää suurimmaksi osaksi hyödyntämättä ellei ulkona tarjoilla thaimaatyyppistä lämpötilaa. Lasituksella parveke saataisiin parempaan käyttöön legendaarisin termein yhtenä lisähuoneena - ja muuten tuskin maltan odottaa elokuisia kesäiltoja ilman sitä koivuista lentävää höttöä!

7 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Täällä päästiin lomalle koko perhe ja onhan se ihanaa - vaikka toki on pitkä list hommia mielessä jan lapsilla kesäharrastuksia sen verran, ettei aika ehdi pitkäksi käydä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lomaa teille! Mekin sitten heinäkuussa lomaillaan, täytyy toivoa oikein hyviä kelejä viikonlopuiksi ennen lomien alkamista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi nyt on valoa melkein yölläkin, että saa kuvattua mihin vuorokauden aikaan tahansa!

   Poista
 3. uijui, onks nuo leppäkertut kankaalla, lakanassa vai missä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaassa, lapsosen Lindexin kesähameessa! Leppiskuosi on kyllä niin hauska!

   Poista
 4. nonii, oonhan mä ne siellä ehkä nähnytkin. nyt vaan päällimmäisenä mielessä mammalsn lrikkimökin sisustus.. :)

  VastaaPoista