keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

jengi koossa taas

  

Alkuviikosta selvitty, voiton puolella sikälikin, että tuo samainen alkuviikko ollaan vedetty likkameiningillä Miehen hoitaen jälleen velvollisuuksiaan isänmaata kohtaan. Onneksi apuun riensivät isovanhemmat, sillä työpaikka kehä 1:n sisäpuolella ja päiväkodin aukioloajat sopivat yhteen yhtä hyvin kuin possu ja kärpänen.

Eipä sillä, meidän pikkumirkku on mitä mukavinta seuraa! Elo viisivuotiaan kanssa on pelkkää menoa ja meininkiä. Ja kaikkein kivointa likkameiningeissä on petikaveri-sääntö, joka mahdollistaa pikkunarskuttajan viereen myös öisen aikaan.

Kuvasarjassa alimmaisena eilinen piirros meidän perheestä, jossa isukki poissaollessaan on hetkellisesti korvattu kissalla.

4 kommenttia:

 1. Tsih, meillä ei ole mitään sääntöä, mutta nuo pikkunarskuttajat ovat silti vieressä joka yö. :D Hyvin mahtuu neljäkin samaan sänkyyn, jos ei ole turhan tarkka jostain lihasjumeista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nää meidän sänkyvisiitit on kyllä harvinaista herkkua. Ei välttämättä lihasjumeja, mutta pikkunarskuttajan vieressä ei oikein vaan saa nukuttua :)

   Poista
 2. 'Possu ja kärpäääneeeen, tässä on possu ja...' Tuli korvamato :D

  VastaaPoista