sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

coffee. cake. code.
Kun hypähtää hetkeksi ulos mukavuusalueelta ulos "where the magic happens" -ympyrään, voipi rehellisesti tuntea kokeneensa jotain erilaista. Uusiin asioihin ja ihmisiin tutustuminen on todella piristävää. Tällä kertaa yhteen kerääntyi naisia eri ikäryhmistä ja elämäntilanteista ja homman nimi oli mikäpäs muu kuin koodaaminen.

Miehen luontaisen koodausinnostuksen tuloksena meillä ilmanvaihtoa, autotallin ovea ja valoja hallitaan DIY-sovelluksella ja näitä koodaustuotoksia intopiukassa esitellyt Mies sai vaimonsakin tarttumaan koodinvarteen - 1,5 päivän kurssin jälkeen ei tosin sovellusta saunan lämmittämiseksi koodailtu (sauna on puulämmitteinen toim. huom.). Mutta monta kokemusta rikkaampana tämänkin viikonlopun osalta.

4 kommenttia:

 1. Hei,
  Onkos tuossa yhdessä kuvassa mahdollisesti kyseessä leikkimökki :) Olisikohan mahdollista saada siitä enemmän kuvia tai löytyykö aiemmista postauksista ?

  t. Äiti, joka suunnittelee nikkaroivansa leikkimökin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, leikkimökkihän se! Kuvia mökistä löytyy useammista postauksista, mutta aikanaan kun se valmistui, tein oman leikkimökistä postauksen. Tuossa kun leikkimöksäilykausi pääsee oikein vauhtiin niin voin napsia lisää kuvia!

   Poista
 2. Hauskaa! Työkaverit vastailivat viime viikolla päiväkahvisähköpostiini jostain html-kurssilta, joka sai tähänkin tätiin hieman säpinää. Juu, eivät onneksi kuulemma vielä oleta suunnitteluväen koodaavan, mutta olivat kuitenkin kurssilla. Saapa nähdä, löydänkö minäkin sieltä itseni, kun palaan kohta töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja mennä mukaan! Meikäläisellekin teki hyvää nähdä, mitä sen sisällöllisen pinnan sisäpuolella oikein on. Ymmärtää taas asioita vähän eri kantilta.

   Poista