tiistai 17. maaliskuuta 2015

tiistain sekalaiset

Tuosta ylhäältä löytyvästä upeasta tanskalaissuunnittelijan tähtikorusta saattaapi tulla meikäläisen lempikoru. Näitä ihanuuksia myy kyliltä löytyvä Lifestyle Outlet, josta taannoinen laajempisanainen kirpparipostauskin kertoi. Kuten vahvasti etukäteen epäiltyä tuli, eipä ollut tyhjin käsin lähteminen tuosta tanskalaisen sisustuksen ja muodin kulta-aitasta.

Meilläpä katsellaan telkkarista Yökyöpeleitä aina kun silmä välttää ja meikäläiselle tulee mieleen kulta-aika nuoruuden ja sitä vahvasti värittänyt Ultra Bra. Hassu tunne, kun yhden päänäyttelijän ääni saa noin voimakkaan mielleyhtymän muistoihin.

Ei mulla tällä kertaa muuta, puurohommiin mars!

2 kommenttia:

  1. Onks nyt jo tiistai?! Kivaa, sillä keskiviikko on jo huomenna. Keskiviikko tarkoittaa toista viikon parhaista tv-päivistä. (Temptation island- kyllä- koukussa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joo! Toivottavasti ei käy huomenna illalla samalla tavalla kuin tuossa eilen. Nukahdin kesken kaiken Good Wifen (damn!) ja heräsin tunteja myöhemmin siihen, että koko talo nukkuu. Kuulemma sikiunessa kun Mies tuli nukkumaan. Rankkoja noi viikonloput :)

      Poista