sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

kevään ensimmäinen päivä
Aamulla viipotin jälleen menemään kirpputorille - olohuoneen pikkupöytäkiilto silmissä, mutta löytyipähän jotain muuta mainitsemisen arvoista, josta pienellä tuuningilla saadaan oiva sisustuksellinen kapistus. Tästä DIY:stä siis kuullaan vielä.

Maaliskuuta mennään ja tulipa se takatalvi vielä tai ei, nyt on kevät! Ainakin linnut laulaa titityytä jo niin kovaa että sisälle saakka kuuluu.

4 kommenttia:

 1. Aijai just kirjoittelin itsekin keväästä. Maaliskuun alku on ehdoton merkki keväästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on! Onneksi toi helmikuu oli tosi lyhyt. Meni ihan huomaamatta!

   Poista
 2. hyvä toi viipottaminen!..oispa kiva viipottaa kirpparille...ei oo pitkilleen käytyä...tuntuu et hyvä tavara on kiven alla...ja toisaalta pitäs viredä omia myyntiin kun tuntuu et matskua kulkeutuu! hyvää kevättä ja pöytäTärppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilla on kyllä kiva käydä. Varsinkin kun sain vihdoin itsekin hommattua kirpparipöydän! Alussa tuli ostettua paljonkin kaikkea, nykyään katselee jo huomattavasti vaativammalla kirpparisilmällä. Oot kyllä oikeassa, sellaista oikein hyvää tavaraa tuntuu olevan huonosti liikkeellä, mutta toisinaan voi kyllä käydä hyväkin tuuri. Ja ehdottomasti itseltäkin turhat kiertoon! Mahtia viikon alkua myös sinne!

   Poista