lauantai 28. helmikuuta 2015

vaihtelu totisesti virkistää


Otettiin irtiotto arjesta ja singahdettiin isolle kirkolle viettämään perjantai-iltaa. Siis me tytöt. Ensin pitsat mainioimmassa pitsapaikassa, sitten muutama tehokas shoppailukohde ennen matkapuuromeininkejä ja hotellihuonehassutteluja. Ei meinattu saada unta kun ratikka suhaili jatkuvasti ikkunan alla ja mietittiin, että onneksi kotikadulla ei suhaile ratikoita.

Ratikoista upeasti aasinsiltana kukkien kasvattamiseen. Useampia vuosia hengissä kesät talvet pysynyt oliivipuu näytti todellisen syväkuoleman merkkejä muutamia viikkoja sitten, tai siis näin ainkain tämä hortonomi sitä kuivaa puskaa tarkastellessaan tilanteen selvästikin diaknosoi. Kylään oli tulossa vieraita, joten nakkasin puun hätäpäissäni varastoon odottamaan jatkokuljetusta oliivipuiden hautausmaalle. Mutta mitäpä tapahtui tiheässäpimeässä? Kaveri alkoi puskea uusia silmuja! No, nyt hää pääsi taas valoon ja vapauteen ja anteeksi on pyydetty.

Hoi, muutamia mekkoloita on edelleen myynnissä - vinkkinä vaikkapa lahjapakettiin veljentytölle synttärilahjaksi!

4 kommenttia:

 1. Voi, teilläpä on ollut mukava päivä ja toi ravintola on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaavia irtiottoja pitäisi kyllä tehdä useammin! Jo pelkästään metrolla ajelu riittää viisivuotiaan innostumaan, puhumattakaan siitä että pääsi kurkkimaan äitinsa työpaikalle ennen Puttesia :) Hotellihuonehassuttelut on ihan parhaita!

   Mukavaa lauantaita!

   Poista
 2. Mitäpä sitä anteeksi pyytelemään... Kunnon shokkiyllätys voi oliivipuunkin havahduttaa talvihorrkoksesta taas elävien kirjoihin, kuten meidät muutkin pimeyden nahistamat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Auttaiskohan meikäläiseenkin moinen shokkiyllätys? Tekis kyllä terää! Ajattelin, että pyydän kuitenkin anteeksi, jos oliivipuu vaikka kertoo tosta muille tovereilleen :)

   Poista