maanantai 23. helmikuuta 2015

maanantaiEilen etsiskellessäni Ipanalle juhlamekkoa synttäreille törmäsin tilanteeseen, että Ipanalla on jäänyt pieneksi kourallinen kirpparin mekkotädiltä hankkimiani mekkoja. Onneksi yksi vihreävalkoinen oli vielä sopiva ja oman kirpparipöydän varaaminen ollessa vielä pahasti ajatuksen tasolla meinasinkin, että josko järjestäisin pienehkön mekkokirpparin täällä blogissa.

Joten stay tuned, mikäli muutamia kertoja käytetyt, retrohkot pikkuprinsessoille sopivat mekkotädin tekemät mekkoset kiinnostaa!

Tulipas heti tehokkaampi olo näin maanantai-illalle!

6 kommenttia:

 1. Minkähän kokoisista mekoista on kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot ovat kooltaan n. 90-110, sellaisia 2-4 -vuotiaille tyttösille mahtuvia. Yritän napsia kuvia mahdollisimman pian ja laitan kunkin mekon yhteyteen toki myös sen koon.

   Poista
 2. Ihana ainakin toi vihreä! Joo pysyn kuulolla :D Meillä on vähän sama asia, en tiedä kuka noita mekkoja on kirppiksiltä ostanut kun niitä on niin kamalan paljon :D tartteisin uuden tytön äkkiä tähän putkeen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mietin kans, että pitäiskö mekkoja laittaa säästöön kun eihän sitä koskaan tiedä, mutta ennemminkin laitan kiertoon muiden iloksi kun ovat meidän tyttöä ainakin kovasti ilahduttaneet. Ja mistä tosiaan noita mekkoja oikein sikiää? Katsastin mekkovarastot eilen illalla ja olihan siellä tosiaan "muutamia" :)

   Poista
 3. Mekot on vähän salakavalia vaatteita. Niitä kertyy helposti luultavasti siksi, että koot ei ole niin tarkkoja kuin vaikka sukkahousujen kanssa.

  VastaaPoista