perjantai 30. tammikuuta 2015

voihan perjantai!Sairasteluvuoron nappasi tällä kertaa pikkupapana, joka arkiviikon sairastelun jälkeen pääsi tänään jälleen päiväkotiin ja viikonlopuksi terveeksi. Onneksi näin päin tällä kertaa, sillä vauhdikkaan ja säädöillä varustetun viikon vastapainoksi viikonloppuna ei suunniteltua, mutta kuitenkin taatusti kaikenmoista mukavaa ohjelmaa tiedossa. Sunnuntaiaamulle kutkuttaisi kirpparikierros pitkästä aikaa...

Bloggarin tähtihetkiä koettiin aiemmin viikolla, kun edellisessäkin postauksessa vilahtanut kuva keltaisesta Myystä pääsi Instagram-kuvapalvelun kautta regrammattuna Muuton sivulle. Ihmettelyn määrä oli suuri, kun tiistaina meikäläisen profiiliin alkoi tippua uusia seuraajia kuin sieniä sateella. Samanaikaisesti saatiin kokea myös kuvanjakamisen negatiivista lieveilmiötä, sillä samaista kuvaa regrammattiin myös muissa yhteyksissä, ilman kuvan alkuperäislähdettä tietenkin. Tästä tulikin pienehkö pelko pehvapuoleen siitä, miten paljon omia kuvia mahdetaankaan käyttää erinäisissä yhteyksissä ilman lupaa.

Käytiin tuossa lapsosen kanssa aamulla neuvolassa näyttämässä kuinka taitavia sitä ollaankaan. Mukaan matkaan saatiin myös neuvo, jotta jatkossa saadaankin käyttää tuhdisti voituotetta ruokailussa, sillä ruikkulapuikula on liian puikula. Samoilla käyrillä huiteli aikanaan äitinsä ja isoäitinsä, joten ei tässä pahasti ole syytä puikuluutta pelätä. Puolen vuoden päästä käydään taas punnitusharjoituksissa katsomassa, ollaanko käyrää (ja painoa) saatu nousemaan. Ehkä samalla voisi taas tehdä muutaman tehtävänkin.

4 kommenttia:

 1. Katsoin pikkukuvasta, että mikäs ihana marimekon lautanen siinä on. Runebergin torttuhan siinä keskellä köllötteli. Tietty ihana noinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, torttuhan se siinä tosiaan! Runebergin tortut on niin hyviä!

   Poista
 2. Sielläkin jo maisteltu noita torttuja, hyviä kyllä ovat! :) ihania kuvia taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tortut on parasta helmikuussa. Ja toki laskiaispullat myös! :)

   Poista