lauantai 24. tammikuuta 2015

ristipeiton alla


Kuume puski sittenkin päälle vaikka koko viikon sitä pyrittiin pois hätistellä. Lauantaipäivä on mennyt kuvanmukaisena pötkylänä sohvalla muille perheenjäsenille käskyjä vienosti huudellen. Mikäli positiivista hakee niin maanantaiaamuna arjen koittaessa olo on todennäköisesti jälleen mitä mainioin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hii! Tuo pupukuvio on Ipanan paidasta, jonka klikkailin menemään Mainion (www.mainioclothing.com) alennusmyynneistä! Toimisi kyllä kivana pupuliinanakin! :)

   Poista
 2. Tunnollinen työntekijä olet. Mä toivoisin tossa vaiheessa, että olo jatkuu maanantaille asti :D :D :D

  Täällä pärskitään kanssa. Kuume meni jo ohi. Mulla on ton vuoden vauva-unettomuus-stressi-työputken päätteeksi varmaan maailmankaikkeuden huonoin vastustuskyky. Tai sitten se kroppa on tajunnut, että nyt saa ja on aikaa (vaikka ei oikeesti olis-REMONTTI!) sairastaa (kun ei ole vauvaa).

  Parempia vointeja sinne peiton alle!

  P.S. Kiva, kun sulla ei ole sanavahvistusta täällä :)
  Mulla ei muuten jostain syystä ole robotit enää ahdistelleen bloggerissa sen jälkeen, kun laitoin hetkeksi sanavahvistuksen päälle ja sen jälkeen taas poistin sen (tai ainakin tietääkseni poistin, eikä ole juuri nyt päällä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla varmaan toi lämpötilavaihtelu lämpimästä kylmään ja lentokonematkustelut sai tän flunssan aikaiseksi. Ihmeellistä tällainen kipuilu, kun tosi harvoin olen kipeenä. Varsinkaan siis työssäoloaikana. Toivottavasti huomenna on jo parempi (mullakaan ei nyt kuumetta, aamulla kyllä oli) - haikailen himppasen verran kirpparikäynnille kun viime kerrasta on vierähtänyt toooosi iso tovi :)

   Kivaa lauantai-illan jatkoa sinne!

   Poista
 3. Ihana kuvat - kuumeessa ei olekaan sitten mitään ihanaa. Toivottavasti paranet tunnollisen työntekijän tavoin huomiseksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pahalta näyttää että huomenna oltaisiin taas ihan työkuntoisia ;) Tämä päivä menee tosin vielä niistellen ja vaakatasossa, että huomenna taas jaksaa.

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista