lauantai 3. tammikuuta 2015

osa-aikaeläkkeestä ja kuujuhlista

Kovia kokenut ja reissuissa hieman osumaa ottanut Muumipappa jää yhdessä tuumin tämän matkan jälkeen hyvin ansaitulle osa-aikaeläkkeelle. Puikkoihin pääsevät saman perheen Muumimamma ja Niiskuneiti, jotka ovatkin jo onnistuneesti toimineet unikavereina päikkärillä kotopuolessa. Pappa sai tulomatkalla turbulenssien aikaan hieman kokea kovia, mutta nyt tämä pesuoperaation ja parin päivän kuivauksen jälkeen pääsee jälleen kainaloon paapaamaan.

Jep, eli meno täällä kutakuinkin samanmoista kuin noin lomalla pitääkin. Me uidaan, syödään, käydään rannalla, syödään, käydään thaihieronnassa, uidaan ja istuskellaan oman mökin terassilla. Sellaista laiskanpulskeaa meininkiä siis. Sunnuntaina saarella vietetään täydenkuunjuhlaa, siis sitä kuuluisaa Full Moon Partya, johon meidän pesue ei luonnollisesti osallistu mutta saa siis yhden saaren rannoista krebakansasta sekaisin.

Jaa juu! Mein Ipana täytti tässä kaikessa tohinassa eilen viisi vuotta! Sen kunniaksi kaupasta ostettiin päähän juhlakruunu ja pikkuruisia vaahtokarkkeja!

6 kommenttia:

 1. Oi oi, ihania kuvia! Matkakuume kasvaa...Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pahoittelut matkakuumeen kasvattamisesta ;)

   Poista
 2. (Aika) täydellistä, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos! Täytyy yrittää täysin siemauksin nauttia just tästä hetkestä, kun kohta ollaan taas takas kotoarjessa.

   Poista
 3. Ooooooh.

  Arvaa vaan - tämän lukemisen jälkeen käytin tunnin selaillen Koh Phanganin majoituksia, fiilistellen fbsta vanhoja matkakuvia ja suunnitellen, että josko joku päivä taas. Kauheasti tekisi mieli.

  Nauttikaa onnelliset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä saari on kyllä meidän Thaimaan reissujen kärkipäätä! Sun Vietnamin kuvia tiiraillesssa voisin helposti ensi vuonna vaihtaa kohdetta! Monesti ollaan suunniteltu, tänäkin vuonna, mutta silti me ollaan kuitenkin taas täällä <3

   Poista