sunnuntai 25. tammikuuta 2015

jotain muuta
Tässä kun tulee vietettyä aikaa vaakatasossa (tänään tosin imuroin aamulla, pidin pausseja välillä) niin mihin jäinkään, aivan niin, makoillessa siis tulee katseltua omia nurkkia sillä silmällä ja samalla kun lukaisee muutaman inspiroivan blogikirjoituksen niin halu toteuttamiseen on valmis. Mihin tahansa projektiin, idealla ei niinkään väliä, kunhan pääsis tekemään jotain! Pelottava yhdistelmä tällainen flunssamakoilu ja inspiraatiota huokuvat sisustuskuvat.

Lapsi on vihdoin aloittanut uuden talviharrastuksen, luistelun nimittäin. Jotenkin edellisvuoden talvet eivät ole antaneet riittävästi pakkaskelejä luistelun aloittamiseen ja nyt oltiin varustehankinnassa pakkoraon edessä sillä päivähoitopaikan kautta ovat muutaman kerran käyneet jäähallilla harjoittelemassa. Josko tästä itsekin innostuisi? Muistelot lapsuusaikojen tunnottomaksi jäätyneistä varpaista ja sormista ei ainakaan positiivismielellä kutkuta luistimiin tarttumaan. Sama homma muuten hiihtämisen kanssa. Jotenkin molempia sai lapsena tehtyä aika lailla liikaa tarpeeksi.

Seuraavaksi pyöräytän paperitupot nenään kuten Johan Lind, Suomen nuhaisin mies ja karva-allergikko. Eipähän tarvii koko ajan niistellä. Morjensta!

4 kommenttia:

 1. Pirtsakoita, kauniita otoksia! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tässä jo paremmalla hapella mennään, onneksi!

   Poista
 2. Kaunis näkymä lastenhuoneeseen <3 Meillä myös on tuo Kaspar tapetti lastenhuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaspar on mielestäni tosi nätti tapetti. Se menee onneksi meidänkin pikkuipanan huoneessa tosi pitkään ihan vauvaikäisestä ja nyt viisivuotiaalle prinsessallekin :)

   Poista