perjantai 26. joulukuuta 2014

tapsanpäivän moikat

Joulusta ollaan selvitty, vaikka eilen ei ihan tuntunut siltä. Tuo kavala tauti, oksu näet, teki jouluisen visiittinsä käyden läpi koko pesueen, mutta lähti onneksi yhtä haipakkaa mitä tulikin. Menemättä enempää yksityiskohtiin sanonpa kuitekin, että eipä kierompaa tautia ole olemassa kun tuo oksu.

Mieli hiipii pikkuhiljaa timanttisiin t-paitoihin, varvastossuihin, vielä hankintalistalla oleviin aurinkorasvoihin ja sen semmoisiin. Nuo vähäisetkin joulukoristeet on jo nostettu varastoon ensi joulua odottamaan, mutta toki joulukuusesta nautitaan tappiin saakka.

Mainiointa tapaninpäivää!

6 kommenttia:

 1. Täälläpäin velloo kova mahatauti ja olin aattoon asti sormet ristissä että tältä vältyttäisiin, ja näin onneksi kävi. Toivottavasti myös seuraavatkin viikot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Toivottavasti vältyt mahataudilta! Sangen inhoittava tauti tuo, vaikkakin nopsaa tulee ja menee.

   Poista
 2. Voi miten kurjaa sairastaa jouluna :/ Eipä se kyllä koskaan kivaa ole... Hyvä, että voiton puolella ilmeisesti olette ja kivaa on tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulusairastelut on kyllä tosi kurjia, juhlaan kun liittyy niin paljon tunnelatauksia että olisi tosi kurjaa joutua viettämään sitä jotenkin toisella tavalla kuin on ollut tapana. Voiton puolella tosiaan ollaan vaikkei ruoka ihan samalla tavalla maistukaan - hyvä niin ettei tarvii itseään ähkyksi syödä, heh. Ja totisesti kivaa tiedossa, jei! :)

   Poista
 3. Onpas teillä ollut huonoa tuuria. Onneksi parempaan päin. Kaunis hyasinttiasetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näistä taudeista kun ei oikein koskaan voi tietää mistä ne tulee. Prisman autokärrystä vai hoitopaikasta - lapsi ainakin heti totesi, ettei ollut nuollut kauppareissulla sitä autokärryä :)

   Poista