lauantai 20. joulukuuta 2014

serious joulumeininki


Tänään perheen aikuisväki asetti joulureen nokan kohti isoakirkkoa ja auttoi pukkia aattoillan pakettipuuhissa. Aikamoista menoa isollakirkolla, olipahan muutama muukin pukin pikkuapulainen liikenteessä. Hommat tuli suoritettua ja nyt on edessä enää paras - lahjojen paketointi! Paketointitunnelmaan pääsee erityisesti, kun hoitaa homman myöhään iltatuimaan, pistää Bublen laulelemaan ja hörppii sesongin Blossaa.

Mukavaa jouluista vastapainoa tämmöiset paketointipuuhat männäviikon aherrusrupeamalle, sillä tulipahan tehtyä työvisiittiä Norjaan. Tietääpähän muuten istuneensa, kun on viettänyt ensin kahdeksan tuntia neukkarissa (onneksi tosin kauniita tunturmaisemia katsellen), kaksi tuntia lentokoneessa ja vielä kaksi tuntia bussissa (lentokoneen ja bussin väliin tosin napakka juoksu, jotta olisi estänyt yhden lisätunnin, eli istumisen, lentokentällä). Niin tai näin, onneksi kohta koittaa joululoma!

Mies lähti pesemään saunaa - tuo perinne, joka totutusti aina joulun ja juhannuksen alla hoidetaan. Lapsi kipitti perässä ja pesupuuhiin ryhtyi tämäkin, legot nimittäin kuulemma tarvitsevat kunnon joulupesun. Molempien puuhastelut pelkkää musiikkia meikäläisen korville!

2 kommenttia:

  1. Voi miten hauska kortti! Tunnelmallisia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Jutan (www.jutanbyjutta.com) kortit on ihan mahtavia! Hyvää neljättä adventtia!

      Poista