sunnuntai 14. joulukuuta 2014

kolmas adventti
Sunnuntaille oli ennalta ajastettua ohjelmaakin suunniteltuna, mutta iltapäivästä pikkutonttu vaikutti kovin lämpöiseltä ja kuumettahan pukkasi. Päivä ollaan siis menty rauhalliseen tyyliin Neppajymykerhoa katsellessa (niin siis tää tursuva liimahan kuivuu sitten ihan noin värittömäksi) ja piparkakkujen leipomista haaveillessa. Mukana menossa luonnollisesti joululaulut, blögit ja jouluinen tunnelma. Jep, tänä vuonna joulumieltä ei ole tarvinnut etsiskellä.

Firman pikkujoulut, siinäpä vasta mukava juhlatilaisuus. On se kyllä vaan niin hieno juttu, että samaan firmaan on kasautunut iso liuta moisia mahtityyppejä.

8 kommenttia:

 1. Siis onko jo? Ja enää niin vähän? Mihin tää aika katoaa?

  Ai että toi teidän joulukuusi. Olisi pitänyt hankkia meillekin hyvissä ajoin. Nyt nimittäin uhkaa jäädä koko kuusi hankkimatta. Kannattaako sitä hankkia, jos aina muuttohässäköissä ehtii nopeasti vaan vilahtamaan ja moikkaamaan kuusta. Tulevan kodin pihassa on kyllä ihan ihka oma kuusi, sellainen 20-metrinen ja ainakin 70-vuotias <3

  Ihan ihana tuo kolmihaarainen kynttilä! Kerrassaan nerokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopsaa aika kulkee! Kymmenen päivän päästä tulee pukki ja pian sen jälkeen lomamatka kutsuu. Paljon hyviä juttuja, mutta yksi arkiviikko vielä ja työmatkakiepautus Norjaan.

   Semmonen maljakkokuusikin vois olla kiva, jos ei isoa kuusta tohdi hankkia. Mutta oma kuusi omassa pihassa! Ihan mahtia!

   Poista
 2. Siis nää sun kuvat on aivan ihania!

  VastaaPoista
 3. Hei, ihanan värikäs blogi sinulla ja kaunis koti! Liityin jäseneksesi. terkuin Kaisa
  Ps. Mulla on melko tuore sisustusblogi, os. http://villamurunen.blogspot.fi, kiva, jos käyt katsastamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Katja! Tervetuloa Aniliiniin, mahtavaa että löysit tänne! Kiitos myös blogi-linkistä, täytyypä ajan kanssa käydä kurkkimassa! Mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 4. Ihanan jouluisaa!! Vielä kaksi päivää töitä ja sitten kuusi sisään ja joulu saa tulla!

  VastaaPoista