sunnuntai 21. joulukuuta 2014

joulu on kerran vuodessa vaan
Käytiin tuossa alkuviikosta vaihtarityyppistä keskustelua norjalaisen ja ruotsalaisen kanssa joulunajan syömisistä ja juhlapöydän antimista. Pitkälti suomalaiset ja ruotsalaiset syövät vatsansa pulleiksi samoin herkuin, norjalaisilla oli yllättäen muutama erikoisempikin ruokayksilö mukana. Jossain vaiheessa ruotsalainen heitti kehiin mämmin, jota oli jostain syystä joskus nuorempana maistanut. Norjalainen ei mämmistä ollut koskaan kuullutkaan eikä guuglekuva tuosta pääsiäisen herkusta ainakaan varmasti lisännyt innostusta. Ja taas sain muistuttaa, ettei kaikilla suomalaisilla ole kotonaan saunaa tai mustaa pitkää tukkaa.

Joudutte vielä hetkisen kestämään käsikädessä rivissä seisovia tonttusia, koska joulu on kerran vuodessa vaan. Eipä aikaakaan, kun kuvamatsku saattaa muuttua varsin kesäiseksi! Oivoi, tuskin maltan odottaa.

4 kommenttia:

 1. Jotenkin nuo värit on niin upeita näissä kuvissa ja kuvat sopivat hienosti yhteen, vaikka ovatkin erilaisia. Sinulla on silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joskus tuntuu tosi haastavalta etsiä uusia kuvakulmia! Kaikkea tulee aina katsottua sillä silmällä, että saiskohan tuosta otettua kivan kuvan :)

   Poista
 2. Hyvää joulua teille! Tom of finland tuo vähän potkua tuohon muuten perinteiseen jouluun. Hyvä niin, liian perinteinen ei saa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Hehee, ToF on hyvä perinteestä poikkeava. Ehkä vähän tuhma!

   Poista