lauantai 15. marraskuuta 2014

villiä melskettäSorge, bloggari nöyrimmin pahoittelee blogihiljaisuudesta. Arkiviikko on vienyt mukanaan, on ollut pimeetä mutta mukana matkassa on ollut jos jonkin moista mukavaa. On sometettu, nähty siskoja (erityisterkut sinne yhdelle anonyymille, oli huisin mukavaa tavata!), pistetty pöytää koreaksi ja katseltu joulupukkia selkäpuolelta. Kuten huomaatte, kiirettä on pidellyt!

Mutta nytpä saa takkatulen lämmössä blögilasi kourassa pistää nauraen töllöttimen äärellä. Onneksi on vielä viikonloppua jäljellä!

10 kommenttia:

 1. Hei mikä tuo keltainen (vai keltaiselta kuvassa näyttävä?) tila oikein on? Miksi en muista nähneeni moista?

  Terveisin: Utelias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin muuten aika jännä! Keittiö siis tuolla takana, mutta heijastuu hauskasti keltaisena kun ikkunassa on semmonen tähtönen. Sain siis pitkästä aikaa otettua uudenlaisen kuvakulman tästä talosta! :)

   Poista
  2. Joo siis en vieläkään hahmota teidän kodin pohjakuvaa.
   Ja tosta kuvasta muuten näkee kuinka hieno tuollainen tila olisi,jossa kattokin olisi maalattu samaan väriin seinien kanssa!

   Poista
  3. Kuvien kautta on kyllä tosi vaikea hahmottaa miten huoneet on sijoitettu! Kun on esim. nähnyt muutamia lehdissä tai blogeissa ja sitten näkeekin livenä, niin onkin ihan ihmeellistä että näinkö ne huoneet sitten on. Kuvissa vissiin näyttää vielä isommaltakin, tiedä sitten.

   Poista
 2. Oli tosi kiva tutustua! :) Toivottavasti nähdään alkuvuonna!

  -j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepujee! Toivottavasti teillä oli kiva ilta! Ja ehdottomasti nähdään alkuvuonna :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat (jälleen kerran) !
  Teillä on kaunista.

  Mikäs tuo kalenteri muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura & isot pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Yleensä pyrin vastaamaan heti kun pystyn, mutta sitten tuli slushit ja vaikka mitkä ja unohtuikin. Ei hyvä!

   Mutta siis tuo kalenteri! Se on Yhdessä 2015 -kalenteri, jonka on Lahden Muotoiluinstituutin valokuvausopiskelijoiden tämän vuotinen kalenteriprojekti. Pyrin ostamaan tuon kalenterin joka vuosi. Se on todella upea - suosittelen lämpimästi. Lisätietoja (mm. mistä ostaa ja muuta taustaa) löytyy täältä > www.yhdessa2015.com

   Poista