sunnuntai 2. marraskuuta 2014

sisätiloissa

Aamu aloitettiin kera Jarin ja Karin, siinäpä muuten mitä mainioin Pikku Kakkosen uutuussarja! Ensimmäistä jaksoa katsottiin koko perheen voimin ja se osui ja upposi kuumimman Kummeli-ajan tampanneisiin vanhempiin totaalisesti.

Sateisen sunnuntaipäivän agenda näyttä pelkkää tyhjää. Tai no, tähän mennessä on jo toki ehditty pestä kaksi koneellista pyykkiä, imuroida koko huusholli, tehdä karkkikikkareita muovailuvahasta, leikata tarkkaan ääriviivoja pitkin, pestä kolme ikkunaa sekä höpsötellä ja pöpsötellä (toisella meistä kruunu päässä luonnollisesti koko ajan). Mies kun vastasi yhdeksi päiväksi isänmaan kutsuhuutoon, ja me tytöt saatetaan jatkaa hillumista yökkäreissä sisällä koko päivä.

6 kommenttia:

 1. Pyjamapäivä silloin tällöin tekee terää! Kivalta kuulostaa! �� tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - päivä yökkäreissä on kuin luotu tällaiselle suhmuraiselle sunnuntaipäivälle! Ja mehän ollaan muuten laiskoteltu nyt iltapäivällä niin paljon ettei oo tosikaan!

   Poista
 2. Wau, sulla on jo joulutähti! Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi musta tähti on ollut hyllyssä viime vuoden syksystä saakka. Juuja himmelikin roikkuu olkkarin nurkassa jo kolmatta vuotta :)

   Poista