torstai 6. marraskuuta 2014

pikkuhiljaaKas nyt joulun odottelun ja puuhastelun suunnittelun voipi varovasti aloitella, eikös juu? Parahultaisesti nyt kun luntakin saatiin ohuelti tänään maata peittämään! Jouluiseen tunnelmaan päästiin bloggaajaporukalla eilen, kun kylän herkkupuoti Herkku ja Lahja Murena kutsui alueen bloggaajia jouluiseen iltamaan. Aniliini lämpimästi suosittelee putiikissa piipahtamista, mikäli yhtäänkään täällä suunnilla liikuskelette! Ainakin meidän kuusen alta saattaapi löytyä useampiakin lahjuksia kyseisen putiikin antimista.

11 kommenttia:

 1. Slurps ja nam.

  Olisi kyllä ihan mukava joskus liikkuakin siellä päin. Vaikka kirppiskierroksella. Nythän sitä voisi, kun aikaa on. Vaikka muille jakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa liikuskelemaan tänne päin! Kirppiskierrokselle! Josta tuli mieleen, että pitäis käydä vaatekaapit läpi ja varata pöytä.

   Poista
 2. Heippa! Kyllähän tämäkin blogi oli entuudestaan tuttu (vaikkakin pakko myöntää, että yhdistin aluksi toiseen..). Pehmeän pään syövereistä, oon koitannu kaivella myös muiden blogien nimiä. Muutaman kohdalla on onnistanut! ..mielenkiinto kasvaa, kun on saanut kasvot ja tietää, että bloggaaja onkin ihan "nurkista".:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipat! Oli hauska tutustua keskiviikkona - vaikka esittäydyttiin, jäi monien nimet ja blogit kuitenkin tunnistamatta vaikka olisikin lukijana. Jep, täällä samoilla nurkilla puuhastellaan! Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 3. Tuonne on mentävä !!

  Mä olin ajatellut mennä tänään, mutta olinpa niin laiska, etten saanut mitään aikaan. Kirppistelemään, Murenaan ja Toiseen Keksiin tekisi mieli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikkaa sit ku tuut! Sitten meinaan toteutetaan se yhteinen kahvittelu ja kirppiskäynnit! Hei se olis kivaa!

   Poista
  2. Ehdottomasti! Koska mennään? :)

   Poista
  3. Joooooooo ! Kuulostaa erittäin hyvälle.

   Mulla on jo useampi viikonloppu tiedossa mitkä ainakin ollaan siellä päin.
   Mä laitan sulle Aniliini fb-viestiä.

   Poista
 4. Pakko ehtiä sinne nurkille ennen joulua ja samalla reissulla sitten myös Alman puotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alman Puoti, ehdottomasti! Kylän paras lankakauppa!

   Poista