sunnuntai 23. marraskuuta 2014

loskameininkiä ja perussettiä


Viikonloppubloggari täällä hei! Mitäs mittää, on menty slushissa, siskoristeilyllä, ripset ovat tuuhentuneet ja luntakin tuli. Ensimmäinen täysin ohjelmavapaa päivä tällä viikolla on nyt eikä melkein ja siitä on otettu kyllä kaikki mahdollinen irti. Tai siis oltu tekemättä yhtään mitään. Joo kyllä me hyasinttejä käytiin ostamassa ja matkapuhelimesta pistettiin soimaan joulu-Bublé. Yhdet Thailandian sisäiset lennot pitäis hommata ja lueskella viikon aikana kirjoitetut blogitekstit. Kyllä tää kato tästä.

6 kommenttia:

 1. Hei tää on ihan hyvä. Viikonloppuisin tietää aina odottaa pläjäystä aniliinin suunnalta ja aina se piristää. Olet muuten yksi ehkä kolmesta blogista,joita seuraan fb.n kautta :)
  Kätevää,mutten muita ole jaksanut sinne naputella. Ehkä täytyis. Ja oma kanssa. Ehkä.

  Vähän meinaa kiirettä pukata täälläkin suunnalla. Talossa on taas vastasyntynyt ja tällä kertaa sellainen noin 16tuntia vuorokaudessa itkevä tapaus. Sen lisäksi asuntokauppoja koittaa pukata
  ja toteutuessaan myös remppaa. Jiihaa.

  Hyvää sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin tänään ylimääräisiä kuvia varastoon, joten ehkä ensi viikolla saattaa tulla pläjäystä ulos myös ihan arkena!

   Voi että, olipa kiva lukea teidän juttuja! Asuntokauppojakin! Ja remppaa! Mää lähetän isot tsempit sinne kaikkiin noihin kolmeen. Isoja juttuja mutta ihan huikeita!

   Oikein hyvää sunnuntaita myös sinne!

   Poista
  2. Mä en kyllä kertakaikkiaan ymmärrä,kuin löydät aina vaan uusia ja raikkaita kuvakulmia teidän kodista! Mulla on kuvausinspiraatio ihan matalimmillaan ja kaikki tylsyttää.
   Mies just päivitteli,kuinka jaksan tehdä töitä kotona ja aina vaan olla täällä kotona.. mä siihen,että siksi me muutetaankin niin usein, että en jaksakaan ;) Tarvii aina vähän sutinaa :)

   Poista
  3. Mun mielestä taas kaikki mahdolliset kulmat tästä talosta on niin koluttu, ettei tosikaan :) Talvisaika on kyllä ihan mahdoton bloggarille ja pitkänmatkan työläiselle, kun aina vaan on niin pimeetä. Nyt vähän valostui kun saatiin lunta, mutta taisi olla aika lyhytaikainen riemu.

   Poista
 2. Täällä yksi viikonloppubloggariksi aikova ilmoittautuu ;)

  Mä en oo jaksanut kaikkia blogeja edes lukea, saati kommentoida tai kirjoittaa omaa. Ja sitse penteleen konekin meni hajoamaan. Annoin itselleni luvan löysäillä vuoden loppuun (= työkokeilun loppuun) sit vois taas olla intoa, valoa ja aikaa tehdä jotain näytettävää.

  Samaa mieltä Ilonan kanssa sun kuvakulmista. Aina fressejä kuvia !!
  Hauskaa tätä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä viikolla ehdin vastaamaan edes kommentteihin, mutta nyt tällä viikolla on näköjään jäänyt niihinkin vastaamatta :( Sitten kun on se hetki, kun ei tarvitsis tehdä mitään, niin vaakatasoon tekee mieli ja päikkärit tirpasta. Niinkus nytkin. Ja sen muuten teenkin :)

   Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista