sunnuntai 9. marraskuuta 2014

isin tyttöEtsiskelin tuossa isänpäiväpostauksia menneiltä vuosilta ja satuin jäämään selailemaan huokaillen talonrakennukseen liittyviä kirjoituksia ja katsomaan kierosilmäisenä sekasotkuisia raksakuvia. Isänpäivään eivät nuo kirjoitukset sikäli liity, mutta siihen tosiasiaanpa vaan liittyy, että on tämäkin torppa osaltaan nyt nätisti pystyssä parin ahkeran ja upean isin ansiosta.

Tänään juhlimme siis isiä. Ipanan hoitopaikassa ollaan selvästikin sisustustrendeissä ajantasalla betonikynttiälahjuksineen. Itse aion myöhemmin illalla käydä lahjomassa oman isäni hänen palattuaan kalareissulta. On olemassa nimittäin sellainen kalatarina, jossa juurikin isänpäivänä hurjimuslohi kävi koukkuun, ja siitä lähtien on pitänyt juurikin isänpäivänä käydä kokeilemassa josko kalahurjimus luikahtaisi jälleen koukkuun.

On ennenaikaista innostusta tai ei, eräs mahtava tosiasia on että paikalliskukkakauppaan saapuu hyasintit ensi viikolla. Niin se vaan on ja sitähän mä muuten kysyin.

4 kommenttia:

 1. Hieno lahja. Me tehtiin eskarissa myös isänpäivälahjaksi betonista tuikkukipot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! Tuo kynttilä tehtiin jo hyvissä ajoin, sillä ehkä kuukausi sitten siitä jo suputeltiin äidin korvaan kun ei millään malttanut salaisuus pysyä salaisuutena :) Tuikkukippoja voisin itse kokeilla vaikka joululahjaksi, mutta saakohan betonia kätevästi myös pienemmissä erissä? Tulee meinaan vaan talonrakennuspuuhista semmoset jättimäiset säkit mieleen ;)

   Poista
 2. Ihanan trendikäs lahja! Hyasintteja sitä itsekin jo odottelee, sitä ennen fiilistelen eucalyptuksen oksilla :) Peukkuja kalastajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalastaja oli kyllä napannut taas huikean kalasaaliin, mutta tuo lohi jäi taas saamatta. Me ollaan nyt herkuteltu viime päivät kalasta ties missä olomuodoissa!

   Tänään aion kurvata kauppaan hyasinttejä hakemaan! Jee!

   Poista