sunnuntai 26. lokakuuta 2014

sunnuntai


Voi pojat mikä viikko! Uusiin, upeisiin ihmisiin tutustumista (kiitos vielä eilisen loppuhuipennuksesta erityisesti Laura ja Miia!). Töitä monenmoista. Bussipysäkillä palelemista ja halloweenkostyymin suunnittelua. Muumilevyn kuutelemista ja Ipanan hassuille höpötyksille kikattamista. Kaikenlaista!

Ensi viikolle onkin kuulkaa joka päivälle luvassa jotakin. Homma kulkee nimellä värihaaste, johon Aniliinikin sai kutsuhuudon kahdelta upealta bloggaajamirkulta, Elisalta ja Lydeltä - kiitos teille! Viikon kaikki valoisat hetket on käytetty hyväksi ja kameran kanssa talossa hääritty. Toivottavasti viihdytte yhden arkiviikon mittaisen värihaasteen parissa, ainakin meikäläisellä oli haastavan mukavaa seikkailla uusia kuvakulmia etsimässä!

3 kommenttia:

 1. Olipa mukava tavata, mä kuulin sun blogin nimen väärin kun juteltiin gaalassa enkä siksi yhdistänyt blogiin, mutta kun päästiin kotiin (tai Siljalle), piti heti mennä kattoon omaa blogilistaa ja löytyihän se! Teillä on muuten samanlainen takka kuin meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos samoin, oli tosi kiva nähdä! Toivottavasti törmäillään taas! Oikein reipasta viikonalkua sinne, eilen kyllä väsytti...

   Poista
 2. Hei oli ihana nähdä !! Tosi hauska ilta !!

  Tässä jo ensi treffejä odotellessa ;)

  VastaaPoista