keskiviikko 22. lokakuuta 2014

selkiyttämistäLapsukaisen huone siis koki viikonlopun aikana huikean fyysisen muutoksen. Henkisesti muutos oli kuitenkin palkitsevin - projekti, josta oltiin puhuttu jokin tovi saatiin vihdoin verhoineen ja ikkunapesuineen tehtyä. Tavarat saatiin selkiytettyä omiin paikkoihinsa ja leikkitilaa on nyt entistä enemmän.

Käytännössä homma saatiin kuitattua valmiiksi pelkästään näppärillä järjestelyteknisillä toimenpiteillä yhden sateisen sunnuntai-iltapäivän aikana. Kylläpä on mieli hyvä, kun itse asukkikin on tyytyväinen lopputulokseen.

4 kommenttia:

 1. Eikö tosiaan tulekin hyvä olo. Ja vähän myös sellainen, että tekee mieli jatkaa huone kerrallaan niin kauan, kuin jokainen on selkiytetty.

  Mä oon jotenkin selkiyttänyt joissain huoneissa ehkä vähän liikaa. Oon alkanut katsoa, että onko täällä enää yhtään kodikkuutta jäljellä, kun tavaroita ei ole missään :D parhaiten eron huomaa, kun katselee vaikka vuoden takaisia valokuvia. Mutta toisaalta viihdyn, joten kai sitä sitten on kodikastakin. Tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava fiilis! Poisheitettävää tuli yksi muovipussi, varastoon taas pääsi vauvaleluja yhden laatikollisen verran. Käytännössä siis sama tavaramäärä jäi huoneeseen, mutta se järkättiin säilytyslaatikoihin ja kaappeihin niin, että käyttömukavuus paranee. Tuosta tuli kyllä niin täsmällinen olo, että moisen projektin voisi hyvin tehdä myös muillekin huoneille. Kaikki ensin ulos ja järkättynä takas paikoilleen. Mahtia!

   Poista
 2. Piste värin mukaan järkätyistä kirjoista! :-) Laitoin sulle värihaasteen, nappaa kiinni jos tuntuu sopivalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Värin mukaan järjestetyt kirjat on mun mielestä edelleenkin yksi sisutuksen parhaimmista ideoista! Iso kiitos värihaasteesta! Yksi toinen bloggaajatoverikin heitti sillä, ja olenkin itse asiassa suorittanut kuvaustoimenpiteitä viime päivinä valoisaan aikaan. Joten perästä kuuluu! :)

   Poista