lauantai 18. lokakuuta 2014

leppoisastiRuksi seinään ja sujahtaen mukavuusalueen ulkopuolelle! Oltiin nimittäin koko perheen voimin haravointipuuhissa! Vaikka yläkropan lihaksissa rykiminen nyt tuntuu, onpa metkanhyvä mieli. Ja ulkoilmailua kerrakseen.

Mitäs muuta? Ekat gaalajuhlallisuudet onnistuneesti takana ja vaikeasti puettava kolttukin löydettiin. Kaupantäti antoi jopa alennusta, todennköisesti säälistä kun näki asiakkaan elikkäs meikäläisen ähisevän mekkoa sovituskopissa ylle. Ja sama asu sujautetaan vaikeasti ylle hieman eri assessöörein ensi viikolla.

Huomenna vähän synttäreiden juhlintaa ja Ipanan huoneen siivousfiksausta. On näet noin neljän asumisvuoden jälkeen aika laittaa lapselle ikkunaan verhot plus tuunailla tarpeettomia leluja säilöön toisaalle. Paha rasti, sillä lapsi on harmillisesti perinnyt isältänsä tietynlaisen hamstrauspiirteen. Jos itku pääsee pelkästään sillä, että äitinsä on kantanut hobbymateriaaliksi tarkoitetun jäätelötikun roskikseen, tarvitaan todennöisesti huomisen siivousprojektin aikana melkoisen pitkää pinnaa ja neuvottelukykyä.

Lokakuista lauantai-iltaa! Pitää tästä rientää Ipanan kauppaan - kauppiaspuuhailu on näköjään verissä!

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä ennenkin käynyt täällä, mutta klikkasin nyt itseni lukijaksi, että muistan lukulistalta useammin käydä katsomassa kauniita kuviasi. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Kati! Tosi mukavaa kun jätit puumerkkisi ja kommentoit, kiitos siitä <3 Oikein leppoisaa viikonloppua myös sinne!

      Poista