torstai 25. syyskuuta 2014

no johan nyt on
Markkinat, no nepä ne! Kolmipäiväinen syksyn the kohokohta, joka saa porukat tamppaamaan rinkelien ja ilmapallojen perässä vaikka kaatosateessa. Perinteinen markkinakeli on juurikin kylmän kalpakka, vesisateella varustettu.

Mutta olipahan vaan taas mukavaa laittaa sokerinpalaa kielen alle, ryystää sumppia ja napsia kitalakeen tarttuvaa Wiipurin rinkeliä parempiin suihin. Huomenna vielä käydään hankkimassa yksi rinkula siltä oikealta Pullin pojalta, siellä kun näytti olevan muitakin samannimisiä. Amatöörit. 

6 kommenttia:

 1. Sinä ehdit jo, tämä väki suuntaan mestoille vasta lauantaina. Ihan tarttui rinkeli omaankin kitalakeen, kun sun tekstiä luki.

  Olet saanut hauskan taideteoksen hauskalta pikkupirpulalta! Terkkuja taiteilijalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiset lähetetty! Meinattiin melkein nähdä tänään, tai siis 1/4 teidän porukoista nähtiinkin. Käytiin ihan nopsaa vielä aistimassa markkinahumua, ennen kuin kirmattiin kotiin ruoanlaittoon. Toivottavasti rinkeleitä oli vielä jäljellä!

   Poista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta toi markkinatunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Se on selkein syksyn merkki. Nyt saa tulla vettä vaikka vaakatasossa, koska syksyllä kuuluu tehdä niin :)

   Poista
 3. Hahaa mä niin tiedän ton markkinafiiliksen! Meilläkin aina kaupungissa kevät- ja syksymarkkinat... Ja merikaupungin syysmarkkinoiden tunnelmaan kuuluu juuri tuo kylmä ja kolea sää, ja hillitön tuuli:) Mutta kyllä ne lakuostokset tulee aina tehtyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa markkinoissa on nyt erikoistunnelmansa, kun Ipana on menossa mukana. Itse kun samanikäisenä kirmasi samoilla markkinoilla, samanlainen humu päällä. Jotkut asiat ei muutu ja hyvä niin :)

   Poista