sunnuntai 7. syyskuuta 2014

kotibarista
Meillä ei olla tavallista moccamaster-kahvia juotu sitten viime kesän italianmatkan, jonka jälkeen Miehen päässä hyvällä tavalla vinksahti ja viikkoja kestänyt kahvikoneiden tiedonkeruu- ja vertailuprosessi sai alkunsa. Tiedättehän nuo insinöörit, jotka lukevat tekniikanmaailmat kannesta kanteen, tekevät Ikean puulaatikoista kaiuttimet tai keksivät näpytellä supistusta odottavalle näppärän excel-taulukon seuraavan kipukoitoksen ennustaen? (Jaa ette vai?) Noo, prosessi oli pitkä ja kattavan yksityiskohtainen. Näin sivustakatsojan roolissa paino sanalla pitkästyttävä.

Kaffehifistelijöille tiedoksi, että Mies on itse luvannut kertoa Gaggiastaan postauksen muodossa syvällisemmin, mutta meikäläiselle tässä vaiheessa riittää cappuccino pöytään tarjoiltuna, joka aamu. Sydän.

11 kommenttia:

 1. Minä tiedän niiiiiin tuon tyyppiden insinöörismiehen..puuuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee... kun tuon tyypin tuntee, niin menee ihan hyvin. Tietämättömälle saattaisi tulla yllätyksenä ; )

   Poista
 2. apua, tikahdun. todellakin siis tiedän tuon tyypin, puuhääpäivä sellaisen kanssa on parin viikon päästä. uuden auton hankinta (sitä vertailun, ominaisuuksien kartoituksen ja laskelmien määrää..) on osoittautunut monen viikon hommaksi :)
  teillä näyttää niin kivalta taas, hassua miten iso tyttökin teillä jo on. muistan hyvin postaukset, joissa katsottin pipa päässä muumeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Meillä on uutta autoa kyylätty netissä nyt kuukausia! Ja voi ei, se pipapäinen Ipana tosiaan :) Nyt on pipat vaihtuneet prinsessakruunuiksi ;)

   Poista
 3. Voihan excel, myötätuntoa täältäkin :) Parasta on saada kahvia aamulla, tuo teidän vaihtoehto on jo luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mieltä! Saa nähdä, miten kauan innostusta aamucappuccinoille löytyy... :)

   Poista
 4. Täällä yksi ei todellakaan insinöörishenkinen, mutta hyvin kiinnostunut pikkukahvikoneesta. Joskus tulevina vuosina haluaisin hyvään sellaiseen satsata. Nyt kelpaa mutteripannu ja arkena suodatinkahvikin, mutta olisi kiva viedä kahvihifistely uudelle tasolle. Kahvipostausta siis odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups! Olen unohtanut kokonaan vastata tähän sun kommenttiin, pahoittelut siitä! Hei, mulla on tuossa Miehen kirjoittama kahvikonepostaus odottelemassa. Eli kohta pesee lisätietoa!

   Poista
 5. Aniliinin mies tässä terve! Kahvikonehankinta/-tuunaus/-harjoittelupostaus on tekeillä ja tulossa tänne piakkoin. t.Aniliinin mies

  VastaaPoista
 6. Mä niin tiedän tuon insinöörityypin, meilläkin asuu sellainen... Mutta kahvikone! Se on mullakin haavelistalla :) mutteripannulla mennään nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hauskoja nuo insinöörityypit. Nyt mulle on toimitettu kahvikoneesta (sen hankinnasta, vertailusta, niin siis ihan kaikesta) tehty postausehdotus, jossa on tekstiä enemmän kuin Aniliinin postauksissa yhteensä seitsemän vuoden ajalta! Niin että perusteellista raporttia luvassa :)

   Poista