keskiviikko 13. elokuuta 2014

tuli sade rankkaViime yönä esteri pisteli menemään oikein kunnolla ja ihan mojovan äänenkin kera. Pari kertaa jyrähti sen verran nätisti salaman jälkeen, ettei uskaltanut hipsiä kukkien pelastuspuuhiin keskellä yötä. Ihmeteltiin ukkokullan kera olohuoneen ikkunasta kun sivupihan kukkapenkin mullat vaelteli nätisti vesistönä laatoituksen päällä ja tänään sitten siivottiin tuhoja. Ja ihasteltiin samalla tomaattisatoa.

Tuosta siivousponnistuksesta hieman rasittuneena taidanpa nauttia muutaman ruisnachon ja katsoa jakson Hemlock Grovea (saatiin OITNB katsottua, nyt ketuttaa!) ennen kuin nukkumatti heittää unihiekkansa. Sateenropinaista keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. No nii. Sä tuosta sarjasta mainitsit aiemmin ja nyt mä oon ihan koukussa. Mun piti ihan kaivaa kutimetkin, kun ilman ei osaa tv:tä tuijottaa. Jakso 9 menossa.

  Ihana kyllä, että vähän sataakin (joo, ei tarvis lainehtia). Tekee hyvää, kun ilma vähän viilenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Me kans jäätiin OITNB:hen koukkuun välittömästi. Oranssia kun lävähtää lopussa ruutuun on PAKKO katsoa seuraavakin jakso. Nyt on orpo olo, kun kaikki on katsottu. Kolmoskautta kehiin ja pian!

   Totta puhut, kyllä tuota sadetta ja vilpoisampia kelejä jo odottikin. Tulispa nyt oikein paljon sieniä!

   Poista
  2. No nii. Katoin sitten neljässä päivässä kaikki loput jaksot.

   Nyt on tyhjä olo.

   Lisää! Pian!

   Poista
  3. Samassa veneessä ollaan! Toi Hemlock Grove mitä mää nyt kattelen on kans ihan hyvä, vähän vaan erikoinen välillä. OITNB oli oikeasti tosi hauskakin! Tosiaankin lisää ja pian!

   Poista
 2. Oli kyllä aika komeita salamoita yöllä! Itsekin heräsin neljän aikaan jyrinään ja jäin hetkeksi ihastelemaan kun ei heti saanut uudelleen unta. Mekin katsottiin keväällä (vai oliko jo syksyllä, ei enää muista) hemlock groven ensimmäinen kausi, mutta joka jakson jälkeen olin yhtä hämmentynyt, että mistä tämä oikein kertoo:D pitänee katsoa vielä toinen kausi aikanaa, jos se vaikka selviäisi.. orange is the new blacki ahmittiin myös heti muutamassa päivässä kun toinen kausi tuli. myös californiacationit katseltiin läpi ja netflixistä kannattaa kyllä katsoa house of cards mikäli yhtään kiinnostaa sellainen poliittinen juonittelu. nyt alettiin juuri urakoida game of thronesia läpi kolmannesta kaudesta, riittää taas hetkeksi puuhaa:)

  ja ihania kuvia. taas. sun kuvat on aina niin upean värikkäitä, että niitä on ilo katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin heräsin puoli viisi enkä sen jälkeen saanut enää unta kun niin kovin salamoi. Tänään oli sitten vähän väsyneempi olo töissä. Toivottavasti ensi yönä ei ukkosta, sataa saa kyllä!

   Onhan tää Hemlock Grove tosiaan kyllä melko erikoinen! Mies jo luovutti, se kun torkahteli ekasta jaksosta lähtien :) House of Cards on varmaan seuraava sarja, jota aletaan yhdessä katsoa, sitä on kovasti kehuttu. Game of Thronesissa riittää katsottavaa, mutta pirun hyvä sekin!

   Kiitos kommentista omalle sohvalle täältä mun omalta sohvalta! :)

   Poista
 3. Mä kans heräsin neljän aikoihin, ihan hirvee ryske päällä! Tuollaisina hetkinä korostuu nuo peltikatot ja vinon katon alla oleva sänky, kun se kattopelti on ihan korvan juuressa "ropisemassa tunnelmallisesti" :-D Mä oon ihan pihalla kaikista noista sarjoista, hyvä jos kymppiuutiset ehtii joskus katsoa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönäkin oli vissiin jossakin suunnalla kovastikin ukkostellut. Meilläkin jyrähteli, mutta onneksi vaan ennen nukkumaanmenoa, joten yö oli huomattavasti rauhallisempi edelliseen verrattuna. Saa nähdä, miten ensi yönä jytisee kun taas oli luvattu ainakin sadetta.

   Poista