keskiviikko 6. elokuuta 2014

totutteluaArki rullaa ja kesä jatkuu! Lapsonen aloitti uudessa hoitopaikassa ja päiväkotimiljöössä puuhastelu on sujunut tähän asti oikein hyvin. Ruksi seinään ja toivottavasti jatkossakin uudet hoitopuitteet kiinnostavat samalla tavalla.

Olipahan tuossa Aniliinin (siis sen bloggaajan ittensä) synttäritkin! Eikä hirvitä yhtään kun tässä näet niin nuoria edelleen ollaan! 

8 kommenttia:

 1. Täälläkin on muutama päivä nyt harjoiteltu päivähoitokuvioita ja on käyty tutustumassa. Ensi viikko olisi vielä lomaa ja harjoittelua edessä, mutta sitten se uusi arki alkaa. Toivottavasti lähtee rullaamaan. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta! 25- vuotta tuossa näyttääkin lukevan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teillekin uuden opetteluun! Meillä varmaan vanhemmat jännittävät pienokaisen pärjäämistä enemmän kuin pienokainen itse. Ainakin päiväkodin tädit ovat joka päivä kehunneet, että Ipana on kuin jo vanha tekijä ja niin reippaasti lähtee mukaan kaikkeen.

   Joo muuten totta tosiaan, niin munkin mielestä tuossa lukee ihan selvästi 25 vuotta! :)

   Poista
 2. Onnea täältäkin ja ihanat kuvakulmat taas sulla :) Ruskeat pullot - aah, voiko niitä olla koskaan liikaa :) Tuntuu niin hassulta, että päiväkodit, eskarit ja koulut alkavat vaikka kesä on parhaimmillaan. Tsemppiä uuteen arkeen lapsoselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noi ruskeat pullot on meikäläisen heikkous ja kirpparihaukkasilmä etsiskelee niitä jatkuvasti, vaikka kokoelma on kyllä jo aika kattava :) Totta turiset, kohtahan ne koulutkin lapsosilla alkaa vaikka ihan kesältä vielä tuntuu! Kiitos tsempeistä, so far so good! Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Upeita kuvia tosiaan ja supersuloinen tuo onnittelukorttisi. Nuo ovat aivan parhaita. Onnea täältäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Korttia tehtiin vähän niinkuin salassa, mutta jossain vaiheessa Ipanan huoneesta kuului että "haittaako jos äidille tuli hirrrrveen isot korvat"? :)

   Poista