sunnuntai 3. elokuuta 2014

projektia on pukannut

Tuossa edellisen postauksen kuvissa vilahtikin yksi tämän kesän taloon liittyvistä projekteista, jota ollaan toteutettu vaihtelevien sääolosuhteiden ja muualla kuin kotonanotkumisen takia melkolailla hitaasti. Nyt kuitenkin ollaan siinä pisteessä, että terassin pinta on sivelty kertaalleen (jei) ja toinen maalauskerta odottaa vuoroaan. Pikkasen tuossa jännittää terassin jatkon kohtalo - huomisesta lähtien kun pitäisi päiväsaikaan toimistotuolilla istuen konetta näpyttää juuri parahultaiseen maalausaikaan. Nooh, #vieläonkesääjäljellä.

Eipä tässä muuta kuin reippautta kaikille lomansa tänään lopettaville ja huomisen arjen aloittajille. Samassa veneessä ollaan.

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  Täällä on muuttoon tasan 20 päivää, aikaa remontoida (koko koti, joka on nyt purettu betonille) on vain iltaisin ja viikonloppuisin. Huh. :D Ei auta kuin luottaa, että aikaa on ja hyvin ehtii! :D

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projektia siis pukkaa sielläkin päässä, tsemppiä siis remppaan! Käyn ehdottomasti kuikuilemassa miten se etenee! Mahtia viikkoon myös sinne :)

   Poista