sunnuntai 10. elokuuta 2014

positiivista ja negatiivista saamattomuutta
Mainio "ei-tehdä-mitään" -viikonloppu takana. Taino kyllä me ollaan tehty vaikka mitä, kuten esimerksi lauantaiajeltu Turkuun. Olen ehkä tainnut aiemminkin mainita tuosta naapuripitäjästä - suhteemme kun on alkanut selvästikin näyttää ihastumisen merkkejä vaikkei tässä nyt missää vihoissa aiemminkaan olla oltu. Lauantaiaamun agendalla oli samoja juttuja kuten yleensäkin, Herkkua ja syömistä. Ja turkulaisatmosfäärin ihastelua.

Yksi askel pois saamattomuuden kiemuroista on otettu ja kirpparipöytä vihdoinkin jälleen varattu. Ruksi seinään ja uuteen viikkoon!

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo tattijakkara ja viikonloppukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi tattijakkara oli vähän niinkuin tuliainen sielt Turust! Käytiin vihdoin ja viimein vankilatuotemyymälässä, josta löytyy kyllä vaikka ja mitä. Kuten esimerkiksi tuo kärpässienijakkarakin.

   Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihq kärpässienijakkara kyllä. Yhtä symppis, kun Aniliinin puutarhatonttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Persoonallinen tuo jakkara, kun kaikki on omia yksilöitään. Ja hauska väripilkku taas Anilandiaan.

   Poista
 3. Tuollainen ei-tehdä-mitään -viikonloppu on huippu! Huomaamattaan tulee kuitenkin jotain tehneeksi, kun ei aseta tavoitteita ja aikatauluja :) Turku on kiva kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä syksyn viikonvaihteet on niin täyteen ahdattu kaikenlaisilla menemisillä että tällaiset "ollaan kuin ellun kanat" -tyyppiset viikonvaihteet on ihan parasta! Ja saatiinhan me tosiaan jotain tehtyäkin, yläterassin maalausurakka nimittäin! Eli todentotta tulee kuitenkin jotain "järkevääkin tehtyä"! :)

   Kiitos muuten kommentista, kävin heti kurkkimassa kivaa blogiasi! Ja kirjauduin lukijaksi! Kivaa viikkoa sinne!

   Poista
 4. Hauskaa, miten monesti tuntuu, että ei-tehdä-mitään-päivän tai -viikonlopun aikana ehtii tehdä huomattavasti enemmän kun tänäänpä-touhutaan-päivänä ;) Turku on ihana kaupunki ja tuntuu, että se herää erityisesti eloon kesäisin ja näyttää silloin parhaat puolensa. Taitaa olla sienireissu Turun suuntaan edessä... Taisi juuri ratketa ihanan kummitytön 1-vuotissynttärilahjapulma - kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turku on totisesti varsinkin kesäaikaan tosi kiva ja eläväinen! Stokkan herkkupuolella on kanssa noilla reissuilla kiva piipahtaa, kun tarjonta on vähän eri kuin paikallismarketeissa. Tuo jakkara on kyllä mitä mainioin lahjaidea 1-vuotiaalle! :)

   Poista