keskiviikko 20. elokuuta 2014

mistä muustakaan kuin säästäPuhutaanpa vaikka säästä! Metkanmoinen keli, kun joko paistaa aurinko tai sataa kaatamalla. Höysteenä aina silloin tällöin hurjaa jyrinää. Välisäämuotoja ei ole. Ja mullatkin on taas valuneet kukkapenkistä kivetykselle. Haastavat kelit tosiaan tällaiselle toisinaan bussipysäkeillä notkuvalle.

Tänään kotikonttorinäkymä pisti vahvasti tuntemaan niin, että nyt on syksy ja verho on saatava ikkunaan. Siellähän se nyt sitten lepää.

2 kommenttia:

 1. Mulla oli yhtenä päivänä kylmä. Nautin ehkä vähän. Tänään kastuin läpimäräksi lenkillä ukkoskuuron yllättäessä (joo sade yllätti syksyllä.hohoo). Nautin taas vähän.

  Ja samaan aikaan pohdin jotain seychellien tai malediivien matkaa ;) (kunhan lintuset lentävät ensin pesästä ja loma koittaa..eli ööö koska).

  Ristiriitainen minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä syödään loppuvuosi vaikka pelkkää purkkitonnikalaa, koska mehän varattiin just lentoliput lämpöön heti joulun jälkeen. Nyt alkaa säästökuurin lisäksi myös liikunnallinen edistyminen. Ensi viikon jumpat on jo varattu. Kyllä tää tästä!

   Poista