sunnuntai 17. elokuuta 2014

meistä tuli muurareita, taksikuskeja, suutareita...Paljon mukavia ja taatusti pitkään muistoissa säilyviä juttuja on mahtunut tähän(kin) viikonloppuun. Perheen vanhimmat hippaloivat eilen luokkakokouksessa ja monen 20 vuotta sitten viimeksi nähdyn luokkatoverin kanssa vaihdeltiin rutkasti kuulumisia, turistiin mukavia ja muisteltiin menneitä.

Ipanakin sai kokea jälleennäkemisen riemua, kun käytiin kylässä edellisen hoitopaikan tädin mökillä nähden samalla tuttuja hoitopaikan kavereita. Vaikka uudessa hoitopaikassa onkin viihdytty ja uusia kaveruussuhteita solmittu, ovat nämä hoitotyypit tärkeitä vaikkei päivittäin enää nähdäkään. Kiitos vielä hoitotädille kutsusta - kivaa oli!

Tästä onkin sitten mitä parhainta jatkaa huomenna alkavaan arkeen.

6 kommenttia:

 1. Juuri mietin hetkinen sitten, että luokkakokous kun olisi. Olisi kiinnostavaa nähdä mitä meistä kaikista tuli. Niistä, jotka kuudennella luokalla luulivat olevansa ikuisesti yhdessä. Kuuntelivat leirikoulussa Spice girlsin viva forever ja elämä oli tässä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oli se aika jännää, kun monet oli tietty 20 vuodessa muuttuneet (jotkut enemmän ja jotkuv vähemmän), mutta jotenkin kuitenkin jatkettiin ihan siitä mihin jäätiin yläasteen jälkeen. Ja ne ammativalintajutut oli tosi hauskoja, yllättäviäkin!

   Poista
 2. Kiitos käynnistä, oli ilo saada teidät kaikki yhtä aikaa vieraaksemme. Mukavaa alkavaa työ- ja hoitoviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille myös! Meillä hoitoviikko alkoikin sitten Mummin hoidolla, kun tänään aamulla lapsosella oli hieman lämpöä :(

   Poista
 3. Ihanat kuvat taas!

  Mahtavaa olisi päästä luokkakokoukseen. En oo vielä koskaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläasteen porukoita ollaan nyt nähty kahdesti. Hassua siksikin, että oltiin Miehen kanssa samassa koulussa, eri luokilla tosin ja nyt ollaan oltu näissä luokkabileissä(kin) yhdessä :)

   Luokkakokouksen järjestäjältä vaadittiin aikamoisia salapoliisitaitoja, että sai kontaktin useimpiin. Onneksi meillä tänä päivänä on kaikenmaailmat facebookit sun muut, jotka helpottavat huomattavasti etsinnässä.

   Poista