keskiviikko 27. elokuuta 2014

keskiviikon kuulumisetKatos vaan kun postauspäiviksi on kuin varkain pesiytyneet keskiviikko ja sunnuntai. Statusta siis viikonlopunvietosta ja keskellä viikkoa ilmoitus siitä, että hengis ollaan ja viikonloppu lähempänä kuin sunnuntai.

Samanlaisella arkimeiningillä ollaan menty kuin aikaisemminkin. Kirpparipöytä oli menestys - takaisin roudattuja kasseja oli huomattavasti vähemmän mitä pöytään myyntiin vietiin. Plussalle jäätiin, oikein kirkkaasti. Hyvä mieli tuli ja ensi keväänä taas uudestaan.

Naapurintädin lakoontuneet rapsut pääsivät mehuksi ja avot kun maistuu! Tuommoisia söpöliinejä pikkupullosia voisi viedä tuliaisiksi kyläreissuilla, jollei sitten parempiin suihin tule upotettua.

Reippaanriehakasta keskiviikkoa! The only way is up!

6 kommenttia:

 1. Voi että miten taas on sievää!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva idea laittaa etiketit dymolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Dymoilu on edelleenkin tosi pop, ainakin meillä! :)

   Poista
 3. Ihana pihlajanmarjakranssi. Oletko ihan itse punonut? Pitäisi varmaan tehdä vielä yksi satsi mehua, koska tuntuu hupenevan kuin kuumille kiville:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei valitettavasti riitä taitoja tuon upean kranssin tekemiseen :) Tilasin sen paikallisesta tilauskukkakaupasta (lisätietoja www.minnaainomaria.fi). Suosittelen lämpimästi!

   Poista