perjantai 8. elokuuta 2014

ei yhtään liian aikaisin
Viikonloppu ei tullut ollenkaan huonoon saumaan, ehei! Työviikko superupean kesäloman jälkeen ei ollut nähnytkään pehmeää laskua, vaikka sellaista salaisesti toivottiin. Toisaalta onhan tuo mukavaa päästä asian ytimeen kertaheitolla ja rytinällä, että pääsee kokolailla hyvästi heti vauhtiin.

Nyt viikonlopun viettoon! Nam!

6 kommenttia:

 1. Ainiin, nyt on viikonloppu! Minulla oli jostain syystä sunnuntaiahdistus, mutta eihän tässä vielä tarvitse ahdistua. Lomaa on vielä jäljellä pari päivää.. Sitten rytinällä töihin. Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppujee! Rytinävaihtoehto töihinpaluussa on ihan mukava sekin. Nautitaan siis viikonlopusta tässä välissä ennen kuin arki taas koittaa :) Kivaa viikkistä myös sinne!!

   Poista
 2. Meilläkin jo muutama punainen hili. Täällä vietetään viimeistä lomaviikonloppua, maanantaina aloitetaan arki uudella kokoonpanolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo yksi punainen hili pääsi jo ruokaankin! Lajike on tosi mieto, tulisuutta ei nimeksikään. Kannattaa tosin ensin tunnustella, mutta melkeinpä maistui samalle kuin paprika. Tsemppiä ensi viikkoon uuden kokoonpanon kanssa! Viikonloppuna sitten nähdään ja se onkin kiva juttu, Ipana odottaa jo tosi kovin!

   Poista
 3. Pikkuhiljaa voi alkaa odotella seuraavaa lomaa :D

  VastaaPoista