tiistai 15. heinäkuuta 2014

offlineTänään päikkäriaikaan Toscanan hiljaisuutta kuunnellessani harmittelin, että pahkena kun se puhelin jäi parin metrin päähän sisälle taloon, nyt todennäköisesti missaan jonkun puolitutun huikeat bookkipäivitykset kun telefooni ei ole jatkuvasti räplättävänä. Tajusin heti tuon aivopierun ajatuksen ilmoille päästäessäni kuulostavani naurettavan pöljältä kesälomalaiselta.

Puhelin jäi sisälle (yolo!) ja jatkoin Toscanan hiljaisuuden kuuntelua useamman tovin kunnes itkuhälyttimestä kuului: Äääitiii.

6 kommenttia:

 1. Ai miten tuttua :)) Me ollaan Jannen kanssa puhuttu joskus siitä, että pitääkö lomalla olla ilman puhelinta, s.postia, blogia, työjuttuja. Siis esimerkiksi yrittäjän, eli Jannen näkökulmasta. Jannella on levollisempi olo, kun tietää mitä työjuttuja tulee hoidettavaksi loman jälkeen. Nopeisiin kyselyihin voi vastata heti. Sitten osaa taas olla vaan. Mä taas… en osaa olla ilman blogeja, instaa jne. Ne tuottaa mulle mielihyvää, joten toisaalta miksi olisinkaan. Se on nykyään tällaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa samaa mieltä! Onhan mullakin täällä lomamatkalla kone mukana bloggailua ja blogien lukemista varten (no okei, tsekkaan myös sähköpostit päivittäin). Ja tuosta meikäläisen leipätyöstä johtuen ei oikein muutenkaan koskaan, edes lomilla, ihan kokonaan pysty olemaan langoilta poissa. Vai pystyiskö? En usko.

   Poista
 2. Oi miten kaunista siellä!
  Lomalla niinkuin itselle on parhain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, justiinsa näin! Mukavaa keskiviikkopäivän jatkoa sinne!

   Poista