perjantai 25. heinäkuuta 2014

kesäistä asiaa (vaikka) hamosista
Sitä vaan piti sanomani tähän lämpimään perjantai-iltaan, että hameet, nuo yhtenäiset lantion ympärille kiedottavat vaatekappaleet, ovat 10 vuoden tauon jälkeen löytäneet takaisin Aniliinin alavartaloa ja jalkoja suojaamaan. Oli näet aikanaan Aniliinin elämässä eräs nelivuotiskausi, jolloin hameita tuli käytettyä rutkasti, ellei jopa kyllästymiseen asti. Mainittakoon vielä pienoisena sivuhuomautuksena, että voi kuulkaa on tuon ajan jälkeen ollut kiva käyttää lenkkareita työolosuhteissa.

Mutta vaatekaapista on siis roudattu esiin nuo hamoset, molemmat tuon ajan suokkarit, jotka edelleen porskuttavat menemään yhtä ihanina suokkareina (ja ennen kaikkea mahtuvat päälle kuin silloin aikanaan). Toinen näistä hamosista kissakuvioinen tuossa viimeisessä kuvassa. Hamoset, nuo kuuman kesän pelastajat.

Seuraavaksi hernehiä! Heipat!

6 kommenttia:

 1. Ihanat hamoset ja kesäyrtit <3 Itsellä sama, hameet alkavat hiipiä vaatevalikoimaani ja värejä mustan rinnalle... huh huh... Mitähän vielä :)

  VastaaPoista
 2. Kissahameesi on tosi nätti. Hameissa on se hyvä puoli että tuulettuu alhaaltakin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä keleillä kyllä ihan ehdoton vaihtoehto nuo hamoset!

   Poista
 3. Hameet ja mekot! Ihan parasta. Mä hurahdin myös ja oon käyttänyt jo reilun vuoden, ehkä pari. Koko ajan. Housut on kaapin perällä. Eipä oo ennen tälläistä kautta ollut :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tässä mietin, että pitäiskö ens viikolla toimistollekin hameella liihotella. Voin kertoa, että montaa kertaa siellä en hamosilla liihotellut olekaan! :)

   Poista