tiistai 24. kesäkuuta 2014

these sneakers are made for walking

Kiitos teille edellisen postauksen kommenteista. On oikeasti mahtavaa miten huikeeta porukkaa siellä ruudun toisella puolella onkaan. Kyllähän mää sen tiesinkin!

Eli jatkossa mennään fiiliksellä mikä milloinkin tuntuu parhaalta. Huomenna meikätyttö nakkaa nuo uutukaiset (limited edition, toim.huom.) lenkkarit jalkaan ja suikahtaa loppuviikoksi työskentelemään Lontooseen. See you later alligator!

12 kommenttia:

 1. Oho, olin missannut edellispostauksen pohdinnat, mutta siellä tulikin kommenteissa kaikki olennainen sanottua. Välillä taukoja ja sitten huomaa jo kaipaavansa blogia ja ihmisiä ruutujen toisella puolella.

  Ja tähän postaukseen piti sanoa, että tennarit on ihania, myös nuo sinun. Ja tennarit merkkaavat, että ulkona on kesä! Nyt mulla on vihdoin taas vähän rahaa ja ostin heti kolmet uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tennarit = kesä! Onneksi ne on myös tosi fäshöön tällä hetkellä melkein minkälaisten vaatteiden kanssa tahansa! Kyllä mä totisesti haluaisin myös päästä korkkaamaan mun uutukaiset Birkenstockit :)

   Poista
 2. No jo kelpaa Lontoossa tepastella!
  Oot kyllä työmatkustelevaa sorttia oleva plikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tälle kuukaudelle on noita työreissuja kerääntynyt enemmän kuin tarpeeksi, mutta onneksi tää on nyt viimeinen ennen kesälomaa. Seuraavan kerran mennään sitten oman bändin voimin lomamatkalle! :)

   Poista
 3. Jos tennarit on tehty kävelemiseen, niin tuota kynttilää en kyllä hannoisi polttaa... :)

  VastaaPoista
 4. Mä missasin myös, mut tykkään sunst ja blogist niin paljon, et kurja olisit jos lopettaisit. Aika alusta olen ollut mukana niin kuin kerran viestiteltiin ;)
  Mut ymmärrän kyllä, jos päätät lopettaa. Komee kengät ja kivaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisin hieman taukoillut, tai ainakin keräillyt itseni taas sellaiseen moodiin että postauksia syntyy enemmän kuin kerran viikossa. Kevät on vaan ollut niin haipakka ja tahti tuntuu kiihtyvän entisestään ennen kesälomia, ettei oikein meinaa pysyä perässä itsekään. Mutta kyllä tää tästä! :)

   Poista
 5. Välillä on sellaisia hiljaisempia aikoja, ihan kaikessa, sitä kannattaa kunnioittaa. Blogaamisen pitäis ainakin mun mielestä olla sellaista kivaa puuhaa eikä mitään närästävää pakkopullaa. Eli jos on lomafiiliksiä blogin kanssa niin sitten pitää antaa olla. Väkisin vääntäminen on niin so last season.

  Meinasin tänään hankkia Saku Tuomisen oppaan elämiseen. Ei näköjään tartte, kun omasta kynästä irtoo kanssa niin korkealentoista keittiöpsykologiaa.

  Mut hei, kauheen hienot tennarit! Mä haluaisin vaan Dr Marteensit ja Birkenstockit. Ehkä jotkut lenkkaritenskut kanssa…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birkenstockit on ehkä parasta heti, kun saadaan lämpötilat kaksinumeroisiksi ja alkamaan kakkosella! Omani ovat vielä ihan käyttämättömät ja palavat totisesti halusta päästä baanalle! :)

   Poista
 6. Jatka vaan blogiasi. Täällä on kiva käydä silloin tällöin katselemassa suomalaisia kauniita kuvia. :) Hyvää kesää! Terkut Kanadasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tää nyt pahasti siltä näyttää että Aniliini jatkaa toimintaansa, ehkä hieman rennommalla otteella, ettei tule paniikki :) Oikein hyvää kesää myös sinne Kanadaan! Terkut Lontoosta :)

   Poista