lauantai 21. kesäkuuta 2014

täydellinen pikkupuuhasteluun, siis se juhannus
Hentoiset koiranputket saivat kelvata juhannuskukkina - kaupunkialueen kukkatarjonta on aika niukanpuoleista. Kauemmaksi ei jaksanut lähteä kirmaamaan, koska ulkona on kylmä ku faan.

Viime viikkojen jatkuva menoputki (joka jatkuu vielä ensi viikon, mutta sitten helpottaa) on johtanut siihen, että kaikenmoista pikkusälää on jäänyt tekemättä. Tämmöinen juhannuksen aika ylimääräisine lomapäivineen ja sen kummempine etukäteissuunnitelmineen on juuri oivaa aikaa kaikenmoiseen pikkupuuhasteluun. Ja uskomattomaan ylensyöntiin. Pakko vissiin lähteä käymään ihmisten ilmoilla, sillä meillä loppus just kaasugrillistä hönkä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein hyvää juhannusviikonloppua sinne! <3

   Poista
 2. Ah mansikoita <3 Kerroppas Aniliini, mitä mä teen tuolle hilinpoikaselle?! Hän voi hyvin ja aika isosti mutta tarvitseeko leikata tai poistaa jotain versoja, vai annetaanko vaan vapaa kasvatus? Hyvin tuntuu kaveri viihtyvän tomaattien kanssa vitriinissä :)

  Mukavaa puuhastelua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaa kasvatus on oikein hyvä, alempia kellastuneita oksia voi tarvittaessa poistella mutta muuten saa antaa vaan kasvaa! Meidän vihervitriinissä kans tykkäävät olla yhdessä tomaattien kanssa, unohdin yhtenä männäviikon yönä pari hiliä ulos pöydälle ja nehän olivat ottaneet kylmää. No, onni onnettomuudessa että niitä poikasia oli vitriinissä ihan riittämiin :) Toivottavasti sun hilinpoikanen jo kukkii niin saatte loppukesästä satoa!

   Oikein hyvää juhannusviikonlopun jatkoa sinne teille koko perheelle! <3

   Poista
 3. Terkkuja Rauhanmantereen hilinpoikaselta ja muilta kans! Isoin hileistä kukkii ja on yksi hilikin alkanut pullistumaan siellä yläoksilla.

  Juhannus on ollut täälläkin hyvä. Pikkupuuhastelua ja ylensyöntiä on ilmassa. Seuraavaksi paukutellaan vähän paukkumaissia ja laitetaan dvd pyörimään, ulkona on sää joka ei kutsu luokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Hilisatoa tiedossa myös siis sielläkin suunnassa!

   Voi tylsyys tuota keliä. Uutiset tiesi kertoa, että täällä meidän suunnalla on satanut tänään eniten koko maassa. Sateet ei niinkään haittaa, mutta tuo kylmyys. Kesähelteet tulkaa jo!

   Poista