maanantai 9. kesäkuuta 2014

matosta asiaa ja vähän muustakinTalon mattotarjontaa pistettiin kiertoon jolloin keittiö huusi pöydän alle mustavalkoista kolmiota. Mattokutsuun oli helppo vastata suuntaamalla auton keula kohti sinikeltaista tavarataloa.

Pitkin muuten kertomani miten taannoinen case-vihervitriini saatiin päätökseen. Ensiksi todettakoon, että reklamaatioon reagointi useimpien viestien jälkeen myyjätahon päässä ei hirveästi kehuja saa, mutta kun puheväleihin päästiin itse valmistajan kanssa, alkoi homma mukavasti rokata. Lopputuloksena meilläpä pihalla nököttää kompostori pakkausmuoveissaan! Näet viallisen vihervitriinin tilalle olisi toimitettu uusi vastaavanlainen ja näin ollen Mies olisi jälleen päässyt kokoamispuuhiin. Valmistaja tarjosi vastikkeeksi jotakin muuta tuotetta valikoimistaan ja pikkaraiselle kompostorillehan löytyi tarve. Kas näin molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä lopputulemaan ja vihervitriinin virheet Mies lupasi siistiä itse maalaamalla.

Mutta pitää valmistautuman jälleen maanantain telkkaritarjontaa varten. Voi tytöt ja pojat miten jännästi päättyikään edelliskertainen Game of Thrones, huhheijakkaa!

8 kommenttia:

  1. Tuohan sopisi täydellisesti myös meille. Taidan matkia, sori! ;)

    VastaaPoista
  2. Uuuuu, onpa hieno matto! Kiitos vinkistä - onneksi meillä on työn alla auton hankinta, päästään viimeinkin oikeasti ostoksille sinne sinikeltaiseen :D

    VastaaPoista
  3. Tyttäresi puuhelmet ovat melkein prikulleen samanlaiset jollaiset tein itselleni alkukeväästä kesää varten, ja olisin ne jo unohtanut ellen olisi tuota kuvaa nähnyt. Kiitos siis, nyt helmet etsintään.

    VastaaPoista