sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

konfirmaatio


Heipat sateiseen sunnuntaihin! Herättiin koko perhe äskettäin piskuisilta kauneusunilta - päivä on ollut sen verran jännä että oli pakko hieman silmää ummistaa. Tänään on vietetty nimittäin kummipojan rippijuhlia!

Työmatkailut on nyt onneksi vähäksi aikaa matkailtu, viikko vielä sorvia, sitten lomps ja seuraavan kerran lentokoneeseen kipitämme aurinko, lusmuilu ja prosciutto silmissä kiiluen.

4 kommenttia:

 1. Perinteiset juhlat ja juhlallisuudet on jotenkin niin kauniita. Muistoja täynnä samalla kun toiset tekevät omia muistojaan.

  Tsemppejä loppurutistukseen. Jos jotain hyvää, niin ei ainakaan ilmat ankeuta työntekoa. Olisi varmasti huomattavasti ärsyttävämpää olla töissä jos ulkona paistaisi aurinko.
  Kyllä se kesä silti sais tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muisteltiin kovilla kirkonpenkeillä istuessa, että viimeksi taidettiin olla siellä aika tarkkaan yhdeksän vuotta sitten - meikäläisellä huntu päässä ja miehellä kuivahtanut kielonoksa rinnuksessa :)

   Jostain lueskelin, että nuo ilmat tuossa alkaisi pikkuhiljaa lämmetä - kuulostaa hyvältä! Tai oikeastaan, loma on kyllä lomaa vaikka sataiskin. Voitais hei kehitellä kesätärskyjä kunhan saan tuon ensi viikon vielä suoritettua!

   Poista
 2. Tosi kiva blogi! :)

  http://vlittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Vilma, kiva kun löysit Aniliiniin ja kiitos kovasti kommentista! Aurinkoista keskiviikkoa!

   Poista