perjantai 9. toukokuuta 2014

varaslähtö

Tapahtuipa männäviikolla sangen merkillinen juttu. Siinä työtoverin hääjutskailutuoksinassa tuli katsahdettua tarkemmin omaa, noin kymmenisen vuotta sitten sormeen pujotettua hääsormusta ja mitä tämän silmät oikein näkikään? Tuo hikinen heinäkuinen päivä, joka päättyi lähikontaktiin hirven kanssa, oli muuttunut toukokuiseksi päiväksi - meillä on ukkokullan kanssa sormuksen mukaan TÄNÄÄN hääpäivä! Vannon kautta kiven ja kannon, että tuossa sormuksessa on ainakin joskus ollut oikea päivämäärä, mutta ehei, selvä toukokuuhan siellä nökötti.

Tarinalla on kuitenkin onnellinen ja selitettävissäkin oleva loppu. Sormus näet oli vuosia sitten lapsosen syntymän jälkeen suurennettavana. Kaivertaja oli projektin aikana missannut hääkuukauden ja arponut toukokuun tilalle. Olipahan tuossä äsken aikamoinen selittäminen kultaliikkeen tädille reklamointitilanteessa.

Niin että hyvää hääpäivää meille! Parin kuukauden päästä skoolataan sitten taas!

12 kommenttia:

 1. hohoo. Aivan mahtavaa. Hyvää prehääpäivää.
  ihuna kittycat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten ehkä tässä nolottaa se, että siitä sormuksensuurentamisestakin on kulunut jo neljä vuotta. Siinä se on sormessa koreillut väärän hääpäivän kera vuosikaudet!

   Poista
 2. Mahtava kissakello! Mistä moisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin ton männäviikolla lentokentän Design Torgetilta Stukholmasta! Noita Kitty Cat -kelloja (www.kit-cat.com) löytyy guuglaamalla taatusti ja erinäisistä verkkokaupoista ostettua!

   Poista
 3. Hih. Kaikkea sitä sattuu. Onpahan hyvä syy juhlia kahteen otteeseen ;) . Mukavaa viikonloppua! <3 ps. Ja tuo kissakello on magee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikamoista! Meille kyllä sattui itse hääpäivään liittyen niin monta uskomatonta juttua (sen hirvikolarin lisäksi) että hyvään sattumusten sarjaan pääsee tämäkin kömmähdys ;) Mahtia viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Ohhoh, onpas hassu moka sattunut! :o Ekan kuvan kukat nostattivat täällä orvokkikuumeen, kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Jos mää olisin sormuksenkaivertaja ja huomaisin unohtaneeni sormukseen tulevan kaiverruksen, niin kyllä mä isommalla todennäköisyydellä valitsisin ehkä heinä-elokuu-akselilla kuin toukokuun :) Nuo pikkuiset orvokit on kyllä kivoja - Ipanan valitsema väri :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Hihhihhih :) No jopas jotain.

  Mutta siis hirvi… mitä ihmettä?

  Postaus täynnä toinen toistaan hämmentävämpiä juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuossa hääpäivässä tosiaan hiukka äksöniä! :)

   Poista