torstai 29. toukokuuta 2014

sireenin tuoksu huumaa pään

Kirpputorit on siitä kivoja paikkoja, että sieltä löytyy ihan mitä vaan. Aamuinen löytöni ei tosin liity edellisen linkin tarjoamiin anteihin, vaan totisesti johonkin paljon mukavampaan - eräältä kirppispöydältä löytyi nimittäin kaksi nättiä pikkupurnukkaa ja seuraavalla pöydällä oli tarjolla kaktuksia. Rehellisesti myönnettäköön, ettei lamppua olisi syttynyt, ellei nuo löydökset olisi olleet näin lähellä toisiaan.

Seinäkalenterille pitäisi merkata seuraavien viikkojen ohjelmaa - tulevat viikot tuovat tulleessaan taas jos jonkinmoista puhdetta, muutaman reissunkin. Ehkä kalenterin viimeisien viikkojen kohdalle kirjoitetaankin vaan pelkstään nelikirjaiminen sana. Lomahan se on aina mielessä.

Sade, mikä ihana tekosyy tehdä vohveleita ja siivota alakerran varastoa.

4 kommenttia:

 1. Jotenkin kaktukset ovat alkaneet ihastuttamaan...neljä omistan tuollaista piikkistä ja yhden joulu/pääsiäis/mikälie kakstuksen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaktukset on kivoja, mutta nuo piikit ei! Kun istuttelin noita purkkeihinsa mulla taittui yksi piikeistä sormeen niin, että piti ihan pinseteillä poistattaa, auts!

   Poista
 2. Hyvältä se veckoplan näyttää noinkin :)

  Mitä lomaplaneja teillä on? Pitäskö meidän ne treffit jossain vaiheessa järkätä porukalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo järkätään! Me ollaan menossa alkuun viikoksi Italiaan samaan paikkaan kun oltiin viime kesänä, mutta muuten ollaan kuin ellun kanat.

   Poista