sunnuntai 18. toukokuuta 2014

sinne se meni, mutta ei se haittaa
Aikamoinen toimintaviikonloppu takana! Vaikka kotona ollaan käyty melkein pelkästään nukkumattia moikaamassa, on viikonloppu ollut vilkkaudestaan huolimatta sangen antoisa. Mehän saatiin sen aikana tänne kesäkin!

Uuteen viikkoon, mars!

10 kommenttia:

 1. Tämmöiset kesäviikonloput on kyllä huippuja, ihan kuin lämmin sää auttaisi saamaan paljon enemmän aikaankin :-) Asiasta kukkaruukkuun, oletteko olleet tyytyväisiä noihin mustiin katkaisijoihin ja pistorasioihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuihin osuvat kesäpäivät on kyllä parasta ja joku sammakon selästä ennustava on tainnut lupailla säiden jatkuvankin kutakuin tällaisina! Ihan jees! Mutta juu, tosi tyytyväisiä ollaan kyllä noihin katkaisijoihin ja pistorasioihin oltu! Sähkäri voisi sanoa muuta asennusvaiheen kivuudesta ja helppoudesta, mutta meikäläiselle riittää että ne on nätit ja just sellaset kun halusin :)

   Poista
 2. Samoin. Ihan mahtiviikonloppu takana (ja seuraava moinen edessä). Kyllä se lämpö vaan on parasta. Omaa pihaa kun ei ole, ollaan asuttu päivät meidän vanhempien pihalla. Viikonloppuun on kuulunut mm. Nepalilaista ruokaa, kevään ensimmäisen raparperipiirakan tekoa ja aurinkotuolin suunnittelua ja rakentelua.

  Viikon päästä se Kymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin naapurin tädin raparperipuskat on viime päivinä ottanut oikein kunnon kasvuharppauksen ja voisipa ehkä siitä ensi viikolla pari oksaa napsaista piirakkaankin - meillä kun on sen käyttöön onneksi oikeus etukäteen sovittu :)

   Mun pitää ehkä käydä myös muutamia kertoa kävelyllä ensi viikon aikana kun tosiaan on se Kymppi... toivottavasti säät suosivat myös silloin!

   Poista
 3. Åbo oli ihana ja papua mullakin laukussa, mutta mikä ihana paita sulla o päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo löytyi samaisilta kevätmarkkinoilta, se on Poola Katarynan tunika! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa Aniliiniin! Mukavaa alkanutta viikkoa & aurinkoa päivään! :)

   Poista