lauantai 10. toukokuuta 2014

lupsakka lauantai

Heitettiin pitkästä aikaa nopea aamukeikka sateenuhkaiseen Turkuun. Kuten tällä foorumilla aiemminkin on tullut hehkutettua, Turgu o kiva. Herkut Herkusta ja parit uudet Dr. Denimit Stokkalta, reissun kruunaten jälleen kielen mukanaan vienyt lounashetki Blankossa.

Ensi viikolla työmatkalainen piipahtaa länsinaapurin sijaan vaihteeksi Tanskan maalla, maalla Tanskan. Paikallinen työtoveri on kutsunut mukaan mukaviin illanistujaisiin, jonne pienimuotoisen utelun tuloksena dress code on kuulemma semmone "tanskalaisen hipsteri". Homma selvä. Mää oon nyt jo ihan paniikissa, että mitä ihmettä tyrkkään päälleni. Mutta ehkä ei hätiämitiä, koska illalla telkkarista voi kyylätä viisuja ja ottaa vaikkapa vaikutteita sieltä?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kuvasi! Truku on kiva...mutta Kaarina on kivempi...et varmaan arvaa missä asun..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Mullakin on Kaarinan kanssa aika läheinen suhde, se kun on toinen nimeni :)

   Poista
 2. Kirjoitin eilen hienon kommentin Euroviisuista ja hipstereistä, mutta ei se näköjään tullut perille. Sanon kuitenkin, että Tanska on kiva maa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Huomasin muuten vasta taannoin, että kommentteja jää kiinni joskus roskapostiin, josta niitä voi käydä nostelemassa takaisin näkyville. Kävin heti kurkkimassa josko tuo kommenttisi olisi ollut siellä, mutta ei ollut :(

   Tanska on kyllä niin mainio maa, Köpis ihan huippukaupunki. Mulla on vielä muutama päivä armonaikaa tuossa hipsterihommassa ;)

   Poista
 3. Blogissasi kivoja ja kauniita juttuja! Miten en ole aikasemmin tänne eksynyt...!

  VastaaPoista