lauantai 31. toukokuuta 2014

huomenna vaihtuu kesäkuuksiJa kesän kunniaksi ostin torilta lisää pelargonioita ja leivon taas rapsupiirakkaa. Ensin kuitenkin asetun hyvään lukuasentoon, nautiskelen hiljaisesta kesähetkestä ja Jonnan tuomasta lehdestä. Olipa muuten mukavaa tutustua bloggaajaan oman kylän alueelta (ja saattaa muutama hilinpoikanen uuteen kotiinsa), peukku!

8 kommenttia:

 1. Ja nyt soi teini-iän kesäpopitusbiisi päässä ton tekstin takia. ;)

  Kivat kuvat!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, mulla oli toisena otsikkoideana Valvomon "Mikä kesä", mutta semmosta korvamatoa ei toivo kukaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee! Tänään jo aurinkokin näyttäytyi, kesäkuun alkamisen kunniaksi! :)

   Poista
 3. Kukkamekko ostettu, kesäkuu tulla saa.

  Tänään pieneni perhe yhdellä. Helposta tuli vielä helpompaa. Maalaiskohan huomenna lattioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon ihan poikki tämänpäiväisen siivousurakan takia, uuh. Perussiisteydellä pääsee helpommalla, se on meikäläisen motto. Tuommoinen kertarykäisy vie kyllä siivoilustakin innon kertakaikkiaan!

   Toivottavasti pikkuriikkinen miäs ei perheenne nuppilukua vielä pienentänyt. Terkkuja sille pikkaraiselle! Toivottavasti nähdään pian, tehän lähdette ihan just lomamatkalle!

   Poista
 4. Hei, hilit ovat onnellisia myös täällä maalaisilmassa. Pitävät seuraa keittiönpöydän alati kasvaville kesäkukkakimpuille (katsos nuo tyttäret ja kukkivat ojanpientareet). Kasvihuone kaipaa suursiivousta, mutta sen aika taitaa olla viikonloppuna vasta. Sitten sinne ne hilivauvat. Nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne hilit taatusti viihty paremmin kuin hyvin siellä teidän maalaismaisemassa! Mullekin kelpais semmoiset kukkakimput ja kukkivat ojanpietareet! :)

   Oli kiva nähdä, otetaan uusiksi pian!

   Poista