lauantai 3. toukokuuta 2014

heipparallaa
Aniliinistä päivää. Lekurireissut tehty, siihen päälle luonnollisesti sokeripullattelut. Kotilääkärin diagnoosi vahvistettiin silmätulehduksella, jota nyt lääkitsemme joka toinen tunti silmätipoilla lisämausteenaan pienehköt itkupotkuraivarit. Toinen kerta meni jo "paremmin", joten joku koiranleuka voisi tokaista että parempaan suuntaan hei mennään.

Ja kas, ulkona tulee jälleen rakeita tai jotain muuta toukokuiseen aikaan epäsuotavaa, joten ehkä sitä vitriiniä katsastellaan sitten vasta huomenna. Seuraavaksi lammasmakkarapastan paistoon, moro.

4 kommenttia:

 1. Yksi kaveri, jolla on "vähän" enemmän näitä lainalapsia, päivitteli juuri kuinka oli laskenut, että perheessä kiertävän korva-ja silmätulehdusten takia hän joutuu vääntämään silmätippojen kanssa ja "pakkosyöttämään" lääkkeitä lapsille noin 40 kertaa vuorokaudessa :D

  Kyllä se siitä.

  Ja kyllä se kesäkin tulee. Joskus :)

  Tää kävi juoksulenkillä ja kompensoi sen syömällä masun täyteen tuoreita Porvoon lakuja. Röyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisen ensimmäisen silmätippojen laittokerran jälkeen oli toki vähän epätoivoinen olo, mutta nyt mennään jo rutiinilla! Ja rusinoiden lahjonnalla!

   Poista
 2. Hei ihana mekko tuossa ensimmäisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tuo löytyi Marimekon alehyllystä ja lähti mukaan kun halvalla sai! Värit on enemmän kuin kohdillaan - tulis jo kesä!

   Poista