tiistai 29. huhtikuuta 2014

superleppäkerttu
Meilläpä asuu puuhakas superleppäkerttu, joka rientää auttamaan oitis kun jotain jännittävää tapahtuu. Sille pitää vain soittaa ja näin porhaltaa kerttu paikalle avuksi. Keittiössä oli äskettäin nähty hurja karhu, jonka superleppäkerttu oitis pois hätyytti.

8 kommenttia:

 1. Ihana teksti ja kuvat, nauratti! :)

  VastaaPoista
 2. Terkkuja superleppäkertulle. Hän on suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superleppäkerttu kiittää terkuista! Vinkkinä muuten, näitä hauskoja pukuja (muita hahmojakin oli tarjolla) saa Lidlistä alle viidellä eurolla. Settiin kuuluu siis viitta ja päähine, tarkoitettu 2-3 vuotiaillle, mutta sopii myös tuollaisille solakoille 4,5-vuotiaillekin :)

   Poista
 3. Onkohan näitä vieläkin. Kumpa olis. Puhuttiin lasten kanssa näistä asuista ja tarkoitus oli ostaa, mut jäi. Teillä siellä Ihana leppäkerttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin hakemasa tuo viime viikolla ja ainakin meidän kylän liikkeessä oli vielä hurjasti erilaisia jäljellä. Meinasin, että voisin hakea jonkun muunkin sieltä, kun tuollaisia on kuitenkin aina ihan hyvä olla erilaisia ;) Mut hei, jos teidän lähi-Lidlistä ei enää löydy, huikkaa vaan niin nappaan sulle meidän puodista!

   Poista