sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

sunshine she’s here, you can take a break

 Eipä paljoo muuten kinkkiset arkikuviot päätä purista tämmösellä säällä, ruokailuähkymeinigeillä, upeilla kyläseuralaisilla ja yleisellä järjettömän ihanalla joutenololla. Ollaanhan me toki siis oltu tehokkaitakin! Leikkimökki on puunattu, pihakalusteet maalattu, yläkerran parveke pesty ja hilinpoikaset istutettu isompiin kasvualustoihinsa.

Ja voi kuulkaa, jo viime vuonna salaisesti himoittu vihervitriini näpyteltiin yhteistuumin tilaukseen vielä illan pikkutunteina (kiitos vielä lopullisesta rohkaisusta AnnaW:lle!). Vinkkivitosena muille vastaavaa vihervitriiniä himoitseville, tuon kaksiovisen kaunokaisen valmistus loppuu ja vitriiniä myydään -30%:n kampanjahintaan FDS:ssa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Ulkoilma kutsuu, heipat!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että musta oli apua :) Siellä on hilien on hyvä tehdä satoa.

  Täälläkin on relattu ja toisaalta saatu paljon aikaankin, kun saa ilman kummempaa aikataulua touhuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa tämmöistä lomailua upeassa säässä tarjolla koko ajan. Aikataulutta puuhastelu on kyllä parasta. Ipanakin äsken vasta kahdelta päiväunille mennessään ihmetteli, että kyllä hän hoitotädin luona olisi jo ollut päikkäreillä ja jopa herännytkin jo! :)

   Poista
 2. Vihervitriini löytäisi täältäkin kodin jos vain olisi himpun verran enemmän tilaa, on niin ihana kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Tilaa ei kyllä ole koskaan tarpeeksi. Meillä haaveilut kasvihuoneesta jää haaveiluksi, koska sellaista ei millään ilveellä saada mahtumaan piskuiselle tontillemme. Mutta tuo vihervitriini paikkaa kasvihuonetarpeet aika kivasti taatusti!

   Poista