lauantai 26. huhtikuuta 2014

päiväni kuvinaHyvää iltaa! Tynkäviikko sujahti nopsempaa kuin koskaan sisältäen jos jonkinmoista, siitä teille tarjoilen kuvakollaasia ohessa. Aika messävännäköinen puuma tuossa viimeisessä kuvassa, vai mitä!

Mutta tänäänpä oli erityisen kiva päivä! Blogitovereiden kanssa turiseminen brunssin merkeissä oli niin mukavaa! Ja tutustuminen erääseen hurmaavaan pikkumieheen teki päivästä erityisen mieleenpainuvan. 

10 kommenttia:

 1. Hianoi kuvei. ja toi vika, sä olet todellinen naamioitumisen mestari :D

  Pena oli kiukkuinen kuin pieni ampiainen loppupäivän. Edustaminen otti näköjään koville.

  Löytyikö vappukolttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Penaa, kyllä hän todella hienosti edustikin! Mutta ei löytynyt vappukolttua :( Ehkä sovellan vaatekaapista löytyvistä jotain, mikä on tietysti kukkarollekin kivempi vaihtoehto.

   Poista
 2. voi tämä pikkumies oli <3 Carpe vitun diem on tullut myös minua vastaan viikonloppuna useita kertoja. Oli tosi kiva nähdä! pian uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti otetaan! Oli tosi kiva nähdä teidän koko perhettä, Siiri on niin reipas ihana! Ville toki myös :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia oot räpsinyt! Kiitos eilisestä. Oli todella kivaa!!!

  VastaaPoista
 4. Melkoinen kissa joo vikassa kuvassa :)

  Mä mietin teitä viikonloppuna. Ei sillä, reissu oli upee… mut olisin ihan tosi mielellään tullut teitäkin tapaamaan. Ehkä ens kerralla :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän voitais jossain sopivassa välissä sopia tärskyt meidän kylän kulmillakin, jos satutte olemaan maisemissa! Oikein kivaa viikkoa sinne myös, kohtahan onkin jo vappu!

   Poista
  2. Kyllä! Joooo! Varmasti ollaan kesällä enemmänkin. Nyt on ollut vähän hankalaa, kun toi ukko on koipi paketissa. Vielä pari viikkoa. Mut ollaan yhteydessä :)

   Poista